Rijeka |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 58> |
Korisnik | |
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kostreno, draga Kostrenooo.....
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
U Rijeci se u prostoru bivšeg Briko centra otvorio novi rasadnik, koji sam danas obišla i za vas fotografirala:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mislim da tekst nije potreban. Cvijeća ima svakakvog, cijene tako, tako (kupila sam se jednu predivnu ljubica za 12 kn) ima raznih vaza za cvijeće, košara, ukrasnih vazica i raznih ukrasa, od kojih sam odobrala ova dva jer su napravljena od kore drveta, odnosno slame i izgledaju jako štosno.
No nisam nešto pretjerano oduševljena, ali niti razočarana, pa otiđite i uvjerite se sami.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Hvala - i ovako ludujem od dosade po ovoj kiši !
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Majko mila koja divota, a ja se radujem kad u Konzumu dođu tri vrste cvijeća.
Jesi barem nešto kupila? Ja nebi izdržala. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Mikica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
Ma super,samo neka je konkurencija,otići ću tamo prvom prilikom.Još jednom hvala Triša.
Ustvari bilo mi je žao kada se taj centar zatvorio,no neka ga sada.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
.........ma morda as je zima pa nema bas nekog asortimana, a dobro da nam je nes blizu da ne moramom poc va Pevec, a ja definitivno nisam zadovoljna sa njihovim (NE)izborom, vrlo cesto je prazno i u proljece, tj imaju cvijeca na mahove, a to onda nije pravi vrtni centar
![]() |
|
Čips - umjetnost prodavanja jednog krumpira po cijeni cijelog kilograma
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
odlično, ubrzo idem u super Konzum potrošiti božićni bon a to mi je tu usput . |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Triša, predivno je, ali mi nije "na ruku"...malo ste mi predaleko i zato sve cvijeće prepuštam vama iz Rijeke i okoline.
![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
griva1978 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1612 |
Vjerujem da ste većina čule ali svejedno evo... rijeka je dobila svoje art kino koje se otvorilo danas - bivše kino Croatia....a do kraja mjeseca su projekcije besplatne.... i u svakom slučaju puno zanimljivije nego u onom cinestraru...
http://www.art-kino.org/2008/home |
|
![]() |
|
griva1978 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1612 |
....ehhhh.... ja i jesam za crno bijele filmove... no, opet mi ne uspijeva iskopirati link..no, koga zanima nek ukuca :)))
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Evo još malo slika Rijeke, za riječane slikano je s brda Plase, Pehlin, Rujevica prema istoku.
Pogled na petlju Škurinje
![]() ![]() ![]() Pogled prema jugoistoku
![]() Pogled prema "škurinjskim košnicama"
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
POCINJU MASKARE I JA VICEM NA SAV GLAS.......pripremite se
|
|
Čips - umjetnost prodavanja jednog krumpira po cijeni cijelog kilograma
|
|
![]() |
|
zvonkica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 968 |
da se i ja malo uključim u ovj riječki lobi ....
|
|
![]() |
|
zvonkica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 968 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ovako je to puli nas od 17.01.na dan Sv.Antona, kad se zapuše va rog...
|
|
![]() |
|
a kada želimo malo ramantike onda je ovako: dalije i duga
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Čula sam danas zvončare u blizini.
Sjećam se kao djete da smo trčali s jedne strane naselja na drugu, pratili ih.
Svake godine od Sv. Antona do mesopusta i kod mene u firmi je neki poseban filing, raspoloženje!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
I mi smo tako išli za njima a i dan danas ih dočekujemo u zadnjem dijelu maškar:Ovo sam slikala ispred kuće na pusni utorak, kada zvončari dođu k nama u selo ...
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Zvonkica ušla s velikim stilom! Bravo za sve slike! |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |