Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Cvijeće foto... > Moj grad u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Rijeka
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Rijeka

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1011121314 58>
Korisnik
Poruka
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2008 u 09:09
Kostreno, draga Kostrenooo.....
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2008 u 20:43
U Rijeci se u prostoru bivšeg Briko centra otvorio novi rasadnik, koji sam danas obišla i za vas fotografirala:

Mislim da tekst nije potreban. Cvijeća ima svakakvog, cijene tako, tako (kupila sam se jednu predivnu ljubica za 12 kn) ima raznih vaza za cvijeće, košara, ukrasnih vazica i raznih ukrasa, od kojih sam odobrala ova dva jer su napravljena od kore drveta, odnosno slame i izgledaju jako štosno.
No nisam nešto pretjerano oduševljena, ali niti razočarana, pa otiđite i uvjerite se sami.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2008 u 20:49
Hvala - i ovako ludujem od dosade po ovoj kiši !
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2008 u 20:50
Majko mila koja divota, a ja se radujem kad u Konzumu dođu tri vrste cvijeća.
Jesi barem nešto kupila? Ja nebi izdržala.
život je more
Na vrh
Mikica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3024
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2008 u 22:20
Ma super,samo neka je konkurencija,otići ću tamo prvom prilikom.Još jednom hvala Triša.
Ustvari bilo mi je žao kada se taj centar zatvorio,no neka ga sada.
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2008 u 09:23
Na vrh
rijeka53 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1517
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rijeka53 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2008 u 09:38
.........ma morda as je zima pa nema bas nekog asortimana, a dobro da nam je nes blizu da ne moramom poc va Pevec, a ja definitivno nisam zadovoljna sa njihovim (NE)izborom, vrlo cesto je prazno i u proljece, tj imaju cvijeca na mahove, a to onda nije pravi vrtni centar Approve
Čips - umjetnost prodavanja jednog krumpira po cijeni cijelog kilograma
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2008 u 09:38

odlično, ubrzo idem u super Konzum potrošiti božićni bon a to mi je tu usput .

Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2008 u 23:18
Triša, predivno je, ali mi nije "na ruku"...malo ste mi predaleko i zato sve cvijeće prepuštam vama iz Rijeke i okoline.
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
griva1978 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1612
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje griva1978 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2008 u 20:20
Vjerujem da ste većina čule ali svejedno evo... rijeka je dobila svoje art kino koje se otvorilo danas - bivše kino Croatia....a do kraja mjeseca su projekcije besplatne.... i u svakom slučaju puno zanimljivije nego u onom cinestraru...

http://www.art-kino.org/2008/home

Na vrh
griva1978 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1612
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje griva1978 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2008 u 20:22
....ehhhh.... ja i jesam za crno bijele filmove... no, opet mi ne uspijeva iskopirati link..no, koga zanima nek ukuca :)))
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Prosinac 2008 u 14:23
Evo još malo slika Rijeke, za riječane slikano je s brda Plase, Pehlin, Rujevica prema istoku.

Pogled na petlju Škurinje

Pogled prema jugoistoku

Pogled prema "škurinjskim košnicama"

RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
rijeka53 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1517
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rijeka53 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2009 u 10:25
POCINJU MASKARE I JA VICEM NA SAV GLAS.......pripremite se

Čips - umjetnost prodavanja jednog krumpira po cijeni cijelog kilograma
Na vrh
zvonkica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvonkica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2009 u 12:02
da se i ja malo uključim u ovj riječki lobi  ....
Na vrh
zvonkica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvonkica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2009 u 12:10

Na vrh
zvonkica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvonkica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2009 u 12:12
Ovako je to puli nas od 17.01.na dan  Sv.Antona, kad se zapuše va rog...
Na vrh
zvonkica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvonkica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2009 u 12:20
a kada želimo malo ramantike onda je ovako: dalije i duga pampasica u rozom dalije i duga
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2009 u 13:44
Čula sam danas zvončare u blizini.
Sjećam se kao djete da smo trčali s jedne strane naselja na drugu, pratili ih.
Svake godine od Sv. Antona do mesopusta i kod mene u firmi je neki poseban filing, raspoloženje!
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
zvonkica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvonkica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2009 u 14:24
I mi smo tako išli za njima a i dan danas ih dočekujemo u zadnjem dijelu maškar:Ovo sam slikala ispred kuće na pusni utorak, kada  zvončari dođu k nama u selo ...smile191
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2009 u 18:38

Zvonkica ušla s velikim stilom!

Bravo za sve slike!Smile

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1011121314 58>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.