Čaaarobni otok |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 78> |
Korisnik | |
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...cvjetaju u jednom đardinu i žute anđeoske trube....ali su mi slike nešto mutne....
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
....ovo su naše Božićne mlade patate...običaj staviti patate krajem 9. mjeseca da prispiju za Božić ove godine uspio....male su ali prave....mljac, mljac...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ...ovo su one iste barke samo s vremenskim odmakom.....njih dvije uvijek skupa...i zimi i ljeti....
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Mogu zamisliti kako su sada ovi krumpiri slatki. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
....jučer sam bila na otoku...bilo je jako ugodno, južno vrijeme...kiša nije padala i radili smo u vrtu....MM i ja...očistili dio susjedne parcele u koji gledamo samo mi, a vlasnika nema nikad....skupilo se dosta trave, pa napravili mali plast budućeg sijena.....s tim ću pokrit golu zemlju jer je bura otpuhala malč......
....jedan bob cvjeta...biće poludio....biž izniknuo prerano, pokrila ga travom.....3 biljke-balančane i 2 biljke- paprike još odoljevaju zimi.....a na taraci cvjeta 1 mini pomadora koja je sama izniknula u nekom pitaru...eto...malo toplija jesen i prežive i ljetnice...ha,ha....
...kao pokus posijala malo špinata, matovilca i stavila 10 komadića patate....nadam se da nisam stavila u gredicu đe je već bob u zemlji....antisklerin treba....
|
|
![]() |
|
...nešto slika moje dječje duše...pa time zatvaram blagdanske teme....
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ....ulaznica sa jedne predstave za školarce....bolni potsjetnik kud krećem.....i da moram uvest red u prehranu....
![]() |
|
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
......nakon ovih manjada i dugih praznika SVI cemo morati uvesti red i rad*
* citaj; fiskulturu, gibanje, trcanje, vjezbanje, plesanje ........
|
|
Čips - umjetnost prodavanja jednog krumpira po cijeni cijelog kilograma
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Manči dječja duša - prekrasne slikice, radovi, krumpirići - ostani dijete u duši zauvijek.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Manči - neka bonaca sa mora uz otok vlada i tvojom dušom i domom a dječje srčeko neka nas uveseljava i dalje!
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Manči, teško bi ja uz ovakve slatke (pečene u rolu) patatine uvela red u prehranu. Kod mene pali samo ako nema ničega tj. ako u frižideru ima samo mlijeka i jaja, inače dok sve ne potamanim nema djete.
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Ja sam upravo jaaako ljubomorna što ti imaš berbu krumpira
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
iako nisam ljubitelj krupira zavidim na mladom, a slikice barki su baš romantične
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Zaboravih spomenuti figurice su prekrasne i moj m ih je pohvalio i pitao gdje ih se može nabaviti.
|
|
![]() |
|
...evo me ....vratija se Šime.....4 dana u planinama....bilo divno...zadnji dan je pado lagani pršić...opet smijeha...puno ića....umjereno pića.....mužjaci su skijali i jedna žena...mi ostale šetale i odmarale i klepetale do iznemoglisti.....svi smo bili u istoj kući i vrlo povoljno je platili.....
....stala sam na jednoj livadi kraj kuće na skije i obnovila prve 2 lekcije....ravnoteža i pluženje...dosta...ko će se stim ubijat...nije mi neki gust, a i kasno je za učit....
![]() |
|
![]() |
|
Tija, figure su kupljene u Dbk prije više god, mislim da je Euroshop - talijani, a crveni metalni anđeo koji se ljulja je iz svetišta Monserrat u Španj....
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 78> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |