Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Dnevnik radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Čaaarobni otok
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Čaaarobni otok

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2930313233 78>
Korisnik
Poruka
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2008 u 21:39
...cvjetaju u jednom đardinu  i žute anđeoske trube....ali su mi slike nešto mutne....smile42
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2008 u 21:41
....ovo su naše Božićne mlade patate...običaj staviti patate krajem 9. mjeseca da prispiju za Božić  ove godine uspio....male su ali prave....mljac, mljac...

Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2008 u 21:42
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2008 u 21:44

...ovo su one iste barke samo s vremenskim odmakom.....njih dvije uvijek skupa...i zimi i ljeti....
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2008 u 21:44
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2008 u 22:03
Originalno poslano od člana manči manči napisao:

....ovo su naše Božićne mlade patate...običaj staviti patate krajem 9. mjeseca da prispiju za Božić  ove godine uspio....male su ali prave....mljac, mljac...

Mogu zamisliti kako su sada ovi krumpiri slatki.
život je more
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2009 u 19:54
....jučer sam bila na otoku...bilo je jako ugodno, južno vrijeme...kiša nije padala i radili smo u vrtu....MM i ja...očistili dio susjedne parcele u koji gledamo samo mi, a vlasnika nema nikad....skupilo se dosta trave, pa napravili mali plast budućeg sijena.....s tim ću pokrit golu zemlju jer je bura otpuhala malč......

....jedan bob cvjeta...biće poludio....biž izniknuo prerano, pokrila ga travom.....3  biljke-balančane  i 2  biljke- paprike još odoljevaju zimi.....a na taraci cvjeta 1 mini pomadora koja je sama  izniknula u nekom pitaru...eto...malo toplija jesen i prežive i ljetnice...ha,ha....

...kao pokus posijala malo špinata, matovilca i stavila 10 komadića patate....nadam se da nisam stavila u gredicu đe je već bob u zemlji....antisklerin treba....
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2009 u 20:05
...nešto slika moje dječje duše...pa time zatvaram blagdanske teme....

Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2009 u 20:05
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2009 u 20:06
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2009 u 20:09
...

....ulaznica sa jedne predstave za školarce....bolni potsjetnik kud krećem.....i da  moram uvest red u prehranu....
Na vrh
rijeka53 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1517
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rijeka53 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Siječanj 2009 u 00:17
......nakon ovih manjada i dugih praznika SVI cemo morati uvesti red i rad*

* citaj; fiskulturu, gibanje, trcanje, vjezbanje, plesanje ........
Čips - umjetnost prodavanja jednog krumpira po cijeni cijelog kilograma
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Siječanj 2009 u 10:28
Manči dječja duša - prekrasne slikice, radovi, krumpirići - ostani dijete u duši zauvijek.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2009 u 10:05
Manči - neka bonaca sa mora uz otok vlada i tvojom dušom i domom a dječje srčeko neka nas uveseljava i dalje!
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2009 u 14:22
Manči, teško bi ja uz ovakve slatke (pečene u rolu) patatine uvela red u prehranu. Kod mene pali samo ako nema ničega tj. ako u frižideru ima samo mlijeka i jaja, inače dok sve ne potamanim nema djete.
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2009 u 21:41
Ja sam upravo jaaako ljubomorna što ti imaš berbu krumpiraLOL
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2009 u 22:08
iako nisam ljubitelj krupira zavidim na mladom, a slikice barki su baš romantične
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2009 u 22:10
Zaboravih spomenuti figurice su prekrasne i moj m ih je pohvalio i pitao gdje ih se može nabaviti.
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2009 u 14:30
...evo me ....vratija se Šime.....4 dana u planinama....bilo divno...zadnji dan je pado lagani pršić...opet smijeha...puno ića....umjereno pića.....mužjaci su skijali i jedna žena...mi ostale šetale i odmarale i klepetale do iznemoglisti.....svi smo bili u istoj kući i vrlo povoljno je platili.....
....stala sam na jednoj livadi kraj kuće na skije i obnovila prve 2 lekcije....ravnoteža i pluženje...dosta...ko će se stim ubijat...nije mi neki gust, a i kasno je za učit....

smile65
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2009 u 14:33
Tija, figure su kupljene u Dbk prije više god, mislim da je Euroshop - talijani, a crveni metalni anđeo koji se ljulja je iz svetišta Monserrat u Španj....
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2930313233 78>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,187 sekundi.