gortyna |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 6> |
Korisnik | ||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kako je lijepo kaj misliš na nas ![]() Samo reci ako ti kaj teba pa da i mi tebi nekaj pošaljemo ![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
|
i ja bi neku četvrtinu jassi, pliiiiiiiz, ne tražim ništa više, samo četvrtinu....pliiiizzzzz.....
|
||
![]() |
||
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
|
mogu ih poslati vise, nema problema posaljem ih jassi pa neka ih ona djeli dalje
vazi tako
|
||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
|
prekrasni radovi. salveta je mrak. zaista prekrasna. :)
|
||
![]() |
||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|
joj ti ja bum dala kad dobijem....neg kak
|
||
![]() |
||
|
a ja... ![]() |
||
![]() |
||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|
![]() |
||
![]() |
||
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
jao ovo je za pet...znam neke koje bi platile zlatom za tu salvett, hehehe i ja sam medju njima..krasno je
|
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
tanjur ti je mrak draga,super,super...
![]() |
||
![]() |
||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
|
draga tanjur je više nego predivan, zaista nemam riječi, svaka čast na profi look-u.
|
||
![]() |
||
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
|
Sviđa mi se odmak od cvijeća, istočnjačke salvete i radovi od njih su mrakac
|
||
![]() |
||
|
hvala cure
![]() |
||
![]() |
||
|
Ajme kako dobra salveta....pre-prekrašno......a tvoji uradci...svaka čast
![]() ![]() |
||
![]() |
||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
odlično!
![]() |
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
stiglo s dalekog istoka, bravo, nešto novo i lijepo
|
||
![]() |
||
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
|
prekrasan tanjur, baš mi se sviđa!! odlično!!
|
||
![]() |
||
|
evo par novih stvarcica obucenih u istu salvetu
![]() ![]() ![]() i sad to sve zajedno
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 6> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |