Lollypop rani radovi :)) |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 10> |
Korisnik | |
lollypop ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bubamaro, nije mi nista stiglo. vec bih ja uslikala da je.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasni radovi
![]() |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
veza s angelekima kaj su na radiatoru su super
|
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Svječnjaci, okviri... za popapati!!
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
ubit ću ove u pošti....niš se ne bini, lolly, napravim ja tebi novo, al onda bum ti došla doma donijet, samo da znaš......
![]() |
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
lolly sve mi se sviđa,magnetici su mrak
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
magnetići i sve ostalo supač 5+. Oni prvi magnetići gdje si kupila kalupe ,njam njam
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Pa svakim danom me sve više očaravaš, prekrasni radovi!
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Jako lijepo draga moja.....svijećnjaci su moji favoriti....Bravo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
i meni su svijecnjaci najbolje od najboljeg
motivi su stvarno divni
|
|
![]() |
|
lollypop ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
u chemacu preko neta. 15 kn je kalup za tih 6 oblika. |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
samo 15 kn???? sad sam ih baš našla, nikad to prije nisam primjetila,da i maju i tako jeftine....a reci mi kakav je kalup? silikonski, onako mutan ili od obične prozirne plastike....zna se dogodit da ta obična plastika nakona par puta jednostavno pukne pa ne volim kupovat takve kalupe nego isključivo silikonske...
|
|
![]() |
|
nije silikonski nego onaj plasticni. napravila sam 3 serije za sada, sve je u redu. a taman da se slomi, za 15 kn nije mi zao.
|
|
![]() |
|
pa istina, nisam mogla vjerovati da u chemacu ima nekaj tak jeftino jer su im ostali kalupi ko suho zlato....baš su ti super ispali...
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
za ne vjerovati, ali i da nakon nekog vremena puknu - vrijedi. To je sad skoro kupljeno?
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
ima ih za naruciti, bas ih gledam, krasni su jakoooooooo
|
|
![]() |
|
pa odem tam ak ne bu zima
|
|
![]() |
|
ja sma ih narucila pre njihove stranice i u napomenu stavila da menazovu kad dojdu da ne dolazim ak nemaju sve kaj trebam..tak mi je najbolje
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Super radovi, i magnetići i ramovi i boca i ploča ...ma sve... ali moram te pitati gdje si nabavljala ove svijećnjake??
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 10> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |