Vrtna bajka |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5556575859 69> |
Korisnik | ||
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Prekrasno,ali najviše mi se sviđaju šafrani i visibabe,još ti samo trebaju kukurjeci i ljubičice.Pravi proljetni ugođaj!
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
Stvarno prelijepo
![]() |
||
![]() |
||
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
|
Za ove ljubičaste šafrane sam skroz zaboravila,nisam ni znala gdje su posađeni,ali kad je granulo sunce samo su od jednom buknuli.Baš su me obradovali.
![]() |
||
![]() |
||
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
|
sve sam pregledala i super je,a nakon ove duge zime šafrani su najljepši prizor
![]() |
||
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
||
![]() |
||
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
|
oni šafrani s vrha su mi predivni, ja sam ove godine prvi put ih posadila i još čekam cvjetiće
|
||
![]() |
||
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
|
![]() |
||
|
<a href="http://img5.imageshack.us/my.php?image=img0315e.jpg">
![]() <a href="http://img5.imageshack.us/my.php?image=img0317flp.jpg%5b/IMG"> ![]() i ovaj Božični kaktus odlučio je još jednom cvasti <a href="http://img5.imageshack.us/my.php?image=img0326z.jpg%5b/IMG"> ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
kat.rea,ona plava trajnica se razmnožava dijeljenjem korjena u jesen ili u proljeće. ako želiš poslat ću ti na proljeće,sad kad zatopli,u 2. mj.valjda će zatoplit ![]() |
||
![]() |
||
MARKEZIT ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 301 |
|
Štefice slikice su super pravi snježni raj a ja ga obožavam jer kod nas skoro pa nikad nepada
![]() |
||
![]() |
||
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
|
Jooooj, pročitala sam i pregledala svih 12 stranca i mogu reći samo
![]()
Kako se razmnožava ta trajnica?
|
||
![]() |
||
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
|
Ja volim snijeg
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Moj smrznuti bor.
![]() |
||
![]() |
||
|
Tak je,SilveK.Sad mi opče nije žal kaj u našem selu još nisu kopali za plin. |
||
![]() |
||
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
|
Štefice, slike su prekrasne!!! Mada ne volim dok padne snijeg, ima mnogo čari u njemu, upravo se to vidi na tvojim slikama
![]() A kaj se najsigurnijeg energenta tiče, baš si me dobro nasmijala ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Super slikice, vrtna bajka pokrivena snijegom - za sada.
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
|
Izgleda na prvoj slici kao da mica maca sve to nosi na svojim leđima
![]() |
||
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
||
![]() |
||
|
Najsigurniji energent...
![]() mica- maca ![]() |
||
![]() |
||
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
|
Štefice, ne volim ni zimu ni snijeg ali bijelo-snježne slike me uvijek oduševe!
|
||
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5556575859 69> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |