Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrtna bajka
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrtna bajka

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5556575859 69>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2009 u 16:55
Prekrasno,ali najviše mi se sviđaju šafrani i visibabe,još ti samo trebaju kukurjeci i ljubičice.Pravi proljetni ugođaj!smile78
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2009 u 15:47
Stvarno prelijeposmile95
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2009 u 12:18
Za ove ljubičaste šafrane sam skroz zaboravila,nisam ni znala gdje su posađeni,ali kad je granulo sunce samo su od jednom buknuli.Baš su me obradovali.
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2009 u 12:00
sve sam pregledala i super je,a nakon ove duge zime šafrani su najljepši prizor Smile
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2009 u 11:46
oni šafrani s vrha su mi predivni, ja sam ove godine prvi put ih posadila i još čekam cvjetiće
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2009 u 11:20
[/IMG]
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2009 u 11:13
<a href="http://img5.imageshack.us/my.php?image=img0315e.jpg">

<a href="http://img5.imageshack.us/my.php?image=img0317flp.jpg%5b/IMG">

i ovaj Božični kaktus odlučio je još jednom cvasti

<a href="http://img5.imageshack.us/my.php?image=img0326z.jpg%5b/IMG">
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2009 u 11:03
I kod mene je došlo proljeće

[/IMG]
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2009 u 22:12
Originalno poslano od člana kat.rea kat.rea napisao:

Jooooj, pročitala sam i pregledala svih 12 stranca i mogu reći samo [IMG]http://www.cvijet.info/FORUM/smileys/emot25.gif" height="83" width="83" align="absmiddle" alt="smile141" />, prava vrtna bajka.
Originalno poslano od člana Štefica Štefica napisao:

Korijenko,da to je trajnica i ona mi uvijek cvate u proljeće.Ne znam kaj joj je sad došlo pa je počela cvasti prije zime.Valjda zna da sam na forumu i da ču ju slikati pak se pravi važna [IMG]smileys/smiley2.gif" align="middle" />da čim prije pokaže svoju lila boju.A inače na proljeće sva bukne od te lila boje . Anaida,hvala na savjetu i svakako ću pospremiti sukulent [IMG]smileys/smiley1.gif" align="middle" /> .

Kako se razmnožava ta trajnica?

kat.rea,ona plava trajnica se razmnožava dijeljenjem korjena u jesen ili u proljeće.
ako želiš poslat ću ti na proljeće,sad kad zatopli,u 2. mj.valjda će zatoplit
Na vrh
MARKEZIT View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 301
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje MARKEZIT Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2009 u 22:43
Štefice slikice su super pravi snježni raj a ja ga obožavam jer kod nas skoro pa nikad nepadasmile78
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2009 u 18:57
Jooooj, pročitala sam i pregledala svih 12 stranca i mogu reći samo smile141, prava vrtna bajka.
Originalno poslano od člana Štefica Štefica napisao:

Korijenko,da to je trajnica i ona mi uvijek cvate u proljeće.Ne znam kaj joj je sad došlo pa je počela cvasti prije zime.Valjda zna da sam na forumu i da ču ju slikati pak se pravi važna da čim prije pokaže svoju lila boju.A inače na proljeće sva bukne od te lila boje .
Anaida,hvala na savjetu i svakako ću pospremiti sukulent .
Kako se razmnožava ta trajnica?
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2009 u 22:48
Ja volim snijegsmile118a ove tvoje slike me još više rastuže jer ga kod nas nema.Slike su fenomenalne,da nebi krivo mislila,samo mi je žao kaj kod nas nema snjegasmile167
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2009 u 14:42
Moj smrznuti bor.

Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2009 u 14:37
Originalno poslano od člana SilveK SilveK napisao:

Štefice, slike su prekrasne!!! Mada ne volim dok padne snijeg, ima mnogo čari u njemu, upravo se to vidi na tvojim slikama [IMG]smileys/smiley1.gif" align="absmiddle" alt="Smile" />A kaj se najsigurnijeg energenta tiče, baš si me dobro nasmijala [IMG]smileys/smiley36.gif" align="absmiddle" alt="LOL" /> - imaš praf, tu nam Rusi nebreju pipu zatvoriti [IMG]smileys/emot39.gif" align="absmiddle" alt="smile156" />

Tak je,SilveK.Sad mi opče nije žal kaj u našem selu još nisu kopali za plin.
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2009 u 22:30
Štefice, slike su prekrasne!!! Mada ne volim dok padne snijeg, ima mnogo čari u njemu, upravo se to vidi na tvojim slikama Smile
A kaj se najsigurnijeg energenta tiče, baš si me dobro nasmijala LOL - imaš praf, tu nam Rusi nebreju pipu zatvoriti smile156
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2009 u 21:22
Super slikice, vrtna bajka pokrivena snijegom - za sada.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2009 u 20:27
Izgleda na prvoj slici kao da mica maca sve to nosi na svojim leđimasmile197
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2009 u 13:59
Najsigurniji energent...

mica- maca

Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2009 u 13:44
Štefice, ne volim ni zimu ni snijeg ali bijelo-snježne slike me uvijek oduševe!
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2009 u 11:14

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5556575859 69>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.