Čaaarobni otok |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 78> |
Korisnik | |
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
blago tebi kad za božić imaš friški krumpir
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Hana, to je kod nas običaj staviti malo na jesen da bi bilo mladog za Božić....prvi put kad smo provali to napravit gomolji su bili stakleni i nije ništa valjo....valjda se smrzli...ove godine su ko proljetni....
|
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Sastavit ću plan za siječanj...onako javno i glasno....pa onda mi nema mrdanja...moram ga poštovat...ha, ha....dobar štos ovaj dnevnik rada
![]()
1. Promjena prehrane
![]() 2. Redovna tjelovježba
![]() 3. Posjeta raznim dr-ovima
![]() 4. Vrt - rezanje, šišanje itd.
![]() počet sijat na prozoru
![]() 5. Nastavit sređivat stan - "Seoba naroda" II dio
![]() |
|
![]() |
|
11.siječnja - borami već 3 dana pazim što jedem...nisam na djeti nego promjena prehrane....nešto od makrobiotike, nešto po Montignacu, nešto iz vegetarijanstva, nešto iz dalmatinske kuhinje...naravno, najzdravije kuhinje na planeti ...... sorry, malo lokal-patriotizma.....
![]() ....jučer šišala makiju na otoku, spalili suhe grane, čupala travu i brala paziju i maslačak za današnji objed.....
![]() ....ostale točke iz plana ni makac
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Blago tebi manči. Ne treba mi djeta kad sam vani. Kod nas je prehladno za duže radove, a u kući bi mi trebalo ili zaključati frižider ili svezati ruke.
Samo jedem.
Valjda od nervoze što ne mogu u vrt!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
....da, znam da je kod vas vrijeme nemilosrdnije....a što ćeš... zato ljeti više uživate u vrtu, a kod nas puca kam na kamu...
....danas mi je na taraci u gradu bilo +18 C u podne na suncu.....čak sam se i oznojila dok sam mela i sređivala pitare.... a sad smo iz šetnje i bilo mi je hladno zbog neke vlage u zraku, sad je +8 C....
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Plan ti je zakon, hoću reći slikovni dodaci planu
![]() A čitam za temperature i ne mogu vjerovati da smo iz iste države...i kod mene je sigurno 8 i više, ali u minusu ![]() |
|
![]() |
|
SilveK, baš sam za vrijeme prognoze na vijestima razmišljala koje su to razlike.....Otočac -20 C, pa Karlovac i tako do vas gore...a mi se danas ko gušteri izvukli na sunce.....
...skupila sam nešto maginja za tebe i stoje u frižideru, sama ne znam hoće li izgubiti aromu dok stignu!?
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Manči, došla ovamo mislići da ima nešto slika sa snijega, a doduše nisam gledali - možda su pod nekom drugom temom (razglednice ili sl.) no drago mi je jer se tvoji planovi za siječanj skoro podudaraju s mojima, a naročito promjena prehrane četvrti dan već i jako sam zadovoljna - no vidjet ćemo što i kako dalje.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Slike snijega ću stavit pod Bjelolasica...nadam se večeras....
|
|
![]() |
|
...svašta se radi....plana se držim osim točke - doktori....bahhh....
....slike govore.....
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
...zumbuli i lale provirili...na taraci...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
....pasiflorini plodovi i sad...
![]() |
|
![]() |
|
...vrt u gradu....limun i ljuta naranča.....
![]() |
|
![]() |
|
...na otoku...prvi kamenjar Sahara...napreduje puževim korakom...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Mogu zamisliti kao će to izgledati za par mjeseci. Blago tebi! Gušt mi je gledati slike kad blješte od sunca. A tu tmurna mračina, kiša...
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
...dans je i kod nas tmurno jugo....zato sam na komp...
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 78> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |