Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Dnevnik radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Čaaarobni otok
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Čaaarobni otok

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3031323334 78>
Korisnik
Poruka
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2009 u 15:51
blago tebi kad za božić imaš friški krumpir
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2009 u 18:26
Hana, to je kod nas običaj staviti malo na jesen da bi bilo mladog za Božić....prvi put kad smo provali to napravit gomolji su bili stakleni i nije ništa valjo....valjda se smrzli...ove godine su ko proljetni....

Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2009 u 18:39
Sastavit ću plan za siječanj...onako javno i glasno....pa onda mi nema mrdanja...moram ga poštovat...ha, ha....dobar štos ovaj dnevnik rada Wink ...

1. Promjena prehrane  Pig

2. Redovna tjelovježba  smile156

3. Posjeta raznim dr-ovima     Stern%20Smile

4. Vrt   -    rezanje, šišanje itd. Thumbs%20Up

počet sijat na prozoru  smile85

5. Nastavit sređivat stan   -   "Seoba naroda"  II dio smile155
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2009 u 12:50
11.siječnja  -   borami već 3 dana pazim što jedem...nisam na djeti nego promjena prehrane....nešto od makrobiotike, nešto po Montignacu, nešto iz vegetarijanstva, nešto iz dalmatinske kuhinje...naravno, najzdravije kuhinje na planeti ...... sorry, malo lokal-patriotizma.....smile188

....jučer šišala makiju na otoku, spalili suhe grane, čupala travu i brala paziju i maslačak za današnji objed.....Approve

....ostale točke iz plana ni makac  Confused
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2009 u 19:02
Blago tebi manči. Ne treba mi djeta kad sam vani. Kod nas je prehladno za duže radove, a u kući bi mi trebalo ili zaključati frižider ili svezati ruke.
Samo jedem.
Valjda od nervoze što ne mogu u vrt!
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2009 u 22:47
....da, znam da je kod vas  vrijeme nemilosrdnije....a što ćeš... zato ljeti više uživate u vrtu, a kod nas puca kam na kamu...
....danas mi je na taraci u gradu bilo +18 C u podne na suncu.....čak sam se i oznojila dok sam mela  i sređivala pitare.... a sad smo iz šetnje i bilo mi je hladno zbog neke vlage u zraku, sad je +8 C....
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2009 u 23:21
Plan ti je zakon, hoću reći slikovni dodaci planu smile96

A čitam za temperature i ne mogu vjerovati da smo iz iste države...i kod mene je sigurno 8 i više, ali u minusuCry
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2009 u 23:37
SilveK, baš sam za vrijeme prognoze na vijestima razmišljala koje su to razlike.....Otočac -20 C, pa Karlovac i tako do vas gore...a mi se danas  ko gušteri izvukli na sunce.....
...skupila sam nešto maginja za tebe i stoje u frižideru, sama ne znam hoće li izgubiti aromu dok stignu!?
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2009 u 09:39
Manči, došla ovamo mislići da ima nešto slika sa snijega, a doduše nisam gledali - možda su pod nekom drugom temom  (razglednice ili sl.) no drago mi je jer se tvoji planovi za siječanj skoro podudaraju s mojima, a naročito promjena prehrane četvrti dan već i jako sam zadovoljna - no vidjet ćemo što i kako dalje.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2009 u 10:26
Slike  snijega ću stavit pod Bjelolasica...nadam se večeras....
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2009 u 15:36
...svašta se radi....plana se držim osim točke  -  doktori....bahhh....

....slike govore.....

Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2009 u 15:38
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2009 u 15:39
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2009 u 15:40
...zumbuli i lale provirili...na taraci...

Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2009 u 15:41
....pasiflorini plodovi i sad...

Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2009 u 15:42
...vrt u gradu....limun i ljuta naranča.....

Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2009 u 15:44
...na otoku...prvi kamenjar Sahara...napreduje puževim korakom...

Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2009 u 15:45
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2009 u 16:19
Mogu zamisliti kao će to izgledati za par mjeseci. Blago tebi! Gušt mi je gledati slike kad blješte od sunca. A tu tmurna mračina, kiša...
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2009 u 16:23
...dans je i kod nas tmurno jugo....zato sam na komp...Stern%20Smile
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3031323334 78>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.