Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Chat - Brbljaonica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Chat - Brbljaonica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3637383940 113>
Korisnik
Poruka
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 786
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2009 u 10:36
Bila sam tam jedne godine svake subote.. mm bio u vojsci tam!!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2009 u 10:37
hej jassi salvete su super!!!! sve sam ispregledala još sinoć čim sam došla doma....a oni keksi kak su bili fini.......mmmmm, mljac
Na vrh
miškopiško View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2009 u 10:38
Originalno poslano od člana spring spring napisao:

Bila sam tam jedne godine svake subote.. mm bio u vojsci tam!!

koje godine?
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 1545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2009 u 10:44
hehehe...keksi u ono doba..mljacek

supac mila
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2009 u 10:44
slatkiši su najslađi u to doba.... LOL
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2009 u 10:59
dada za struk i guzu
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2009 u 11:02
pa nego....??? 
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2009 u 11:04
Bubamara ja mislim da ti možeš sve jesti, tebi se na figuri ne vidi...zato uživaj...uskoro ćeš doći u godine, gdje ti se primi od same pomisli da bi pojela!!!
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2009 u 11:06
joj, joj, imala sam i ja debljih dana, prije dok sam pazila i mmučila se, sam imala 15 kg više...da da 15 kg!!! e sad više ne pazim, jedem i u ponoć i u podne i puno sam lakša, ne znam u čemu je kvaka!!! LOL
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2009 u 11:07
joj ne volim tee..kak si skinula, ja ove 4-5 viska nemrem a pazaim...aaaaaaaaaaaaaaa
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2009 u 11:09
Originalno poslano od člana miškopiško miškopiško napisao:

blago vama...kod nas je užasno hladno, a od snijega ni s...cijele praznike ga nema, a na ovim temperaturama bi se zadržao bez problema...

zato smo mi jučer išli na naše veliko jezero...smrznuto je cijelo...klinci se klizali do druge obaleSmile led debeo brat bratu 15-20 cm...

uživajte u zimskim radostima i za nas!
Eto vidiš  tko zna uživati!!!
A ja jučer bila u gostima cijeli dan...tako sam se najela da valjda ne bi više ništa trebala pojesti cijeli ovaj tjedan...al hajd ti budi karakter pa ne pojedi sve te delicije...
A još šampanjac...Furst von Metternich!!! Godinama nisam taj popila pa sam si malo dala oduška... a i prigoda je stvarno bila dobra Wink
A kilažu sređujem od drugog tjedna!!LOL
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2009 u 11:09
ahaaaaaaaaaaaaa kak i ja
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2009 u 11:09
pa velim ti da ne znam ni ja, jedno ljeto sam poprilično smršavila, no prije mi se to uvijek vraćalo i to duplo, a taj zadnji put se jednostavno nije vratilo, a stvano svašta jedem, i nemre se reć da jedem zdravo, slaba sam na slatkiše, a i ne štedim se jer bi cijeli život mogla živjet od čokolade i kolače, al ozbiljno.......moji već znaju da kad ja nemrem slatko onda sam bolesna....
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2009 u 11:20
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne volim teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

neg kaj ti radis budna?
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2009 u 11:21
Originalno poslano od člana bubamara22 bubamara22 napisao:

pa velim ti da ne znam ni ja, jedno ljeto sam poprilično smršavila, no prije mi se to uvijek vraćalo i to duplo, a taj zadnji put se jednostavno nije vratilo, a stvano svašta jedem, i nemre se reć da jedem zdravo, slaba sam na slatkiše, a i ne štedim se jer bi cijeli život mogla živjet od čokolade i kolače, al ozbiljno.......moji već znaju da kad ja nemrem slatko onda sam bolesna....

To ti je imala i moja mlađa sestra. Bila se jako zdebljala i onda kada je smršavila više nikada se nije mogla zdebljati. Ako dobije 2 kilograma mi slavimo odmah. Zamisli si 55 kilograma i moja visina...ja je zezam da hodam sa vješalicom kada smo u gradu...
To vam se ja mislim pobrka metabolizam i onda ti nećeš ni poslije imati problema...sretniceTongue
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2009 u 11:21
Originalno poslano od člana jassi jassi napisao:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne volim teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

neg kaj ti radis budna?

Sigurno opet ima dogovorenu kavu s nekim LOLLOLLOL ili ide u lumos...
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2009 u 11:22
dobro velis, ni jucerasnji tulum mog malca ju nije izmorio a cuvaja je dva blizanca od 1,5 god..hehehe
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2009 u 11:23
ne, moram baku voditi kod zubara, a bome sam i rano zaspala, dječica me izmorila onih pola sata kaj sam bila....he he he, danas glumim dadilju....
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2009 u 11:23
a blizanci su mi supač!!!! jest da me malo ruka poslije bolila od nošenja, al su premedeni!!!
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2009 u 11:25
hihihi si vidla koja je to banda bila
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3637383940 113>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.