Chat - Brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7374757677 113> |
Korisnik | |
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
em va kaj sam ja pas...meni nitko nikaj o klimteku...ok, sam vi tak mene zaobilazite...ok ne morate mi reci...ok nemorate me ni voliti,...ok nema frke, mogu ja plakati i sve to...ok ,,,aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Hvala ti na info..... Ak buš išla kupovati ovaj poster u Algoritam + okvir...misli i na mene ![]() Plaćam u kešu ![]() |
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
znaci rodjendan je super prosao :) zakon, aj stavite slikice da vas vidimo :)
2 hippy: onaj klimt iz kike je jako malen. 22 cm * nekih 50ak i to je malo i usko :( cijena je cca 88 kn tak nekaj). susjeda je kupila pa mi je jutros u autu prepricavala. poster veliki A1 formata u algoritmu klimtovog poljupca kosta 56 kn i jos okvir ca 30ak kn u mandiju (tamo su najjeftiniji) i za ni 100 kn dobijes fakat lijepu veliku sliku klimtovog poljupca. tako sam napravila kombinaciju kod sebe u stanu.
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
ludakuso jedna..hihihihi
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
he he he, al ovi su doooobri.....zapamtila sam recept gospođe majke, nisu s njima puno izlazili, daklem....mojoj djeci prvih godinu i pol nema van!!!
|
|
![]() |
|
jooooj ja nebi fala...ovaj jedan mi je dostaaaaaaaaaaaaaaaaaa..hehehe
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
ma predobri su....al blizanci su mi jooooj, baš bi takva dva malca, odma sve riješim u jednom potezu i mirna....
|
|
![]() |
|
hihihi si vidla koja je to banda bila
|
|
![]() |
|
a blizanci su mi supač!!!! jest da me malo ruka poslije bolila od nošenja, al su premedeni!!!
|
|
![]() |
|
ne, moram baku voditi kod zubara, a bome sam i rano zaspala, dječica me izmorila onih pola sata kaj sam bila....he he he, danas glumim dadilju....
|
|
![]() |
|
dobro velis, ni jucerasnji tulum mog malca ju nije izmorio a cuvaja je dva blizanca od 1,5 god..hehehe
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Sigurno opet ima dogovorenu kavu s nekim
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
To ti je imala i moja mlađa sestra. Bila se jako zdebljala i onda kada je smršavila više nikada se nije mogla zdebljati. Ako dobije 2 kilograma mi slavimo odmah. Zamisli si 55 kilograma i moja visina...ja je zezam da hodam sa vješalicom kada smo u gradu...
To vam se ja mislim pobrka metabolizam i onda ti nećeš ni poslije imati problema...sretnice
![]() |
|
![]() |
|
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne volim teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
neg kaj ti radis budna?
|
|
![]() |
|
pa velim ti da ne znam ni ja, jedno ljeto sam poprilično smršavila, no prije mi se to uvijek vraćalo i to duplo, a taj zadnji put se jednostavno nije vratilo, a stvano svašta jedem, i nemre se reć da jedem zdravo, slaba sam na slatkiše, a i ne štedim se jer bi cijeli život mogla živjet od čokolade i kolače, al ozbiljno.......moji već znaju da kad ja nemrem slatko onda sam bolesna....
|
|
![]() |
|
ahaaaaaaaaaaaaa kak i ja
|
|
![]() |
|
A ja jučer bila u gostima cijeli dan...tako sam se najela da valjda ne bi više ništa trebala pojesti cijeli ovaj tjedan...al hajd ti budi karakter pa ne pojedi sve te delicije...
A još šampanjac...Furst von Metternich!!! Godinama nisam taj popila pa sam si malo dala oduška... a i prigoda je stvarno bila dobra
![]() A kilažu sređujem od drugog tjedna!!
![]() |
|
![]() |
|
joj ne volim tee..kak si skinula, ja ove 4-5 viska nemrem a pazaim...aaaaaaaaaaaaaaa
|
|
![]() |
|
joj, joj, imala sam i ja debljih dana, prije dok sam pazila i mmučila se, sam imala 15 kg više...da da 15 kg!!! e sad više ne pazim, jedem i u ponoć i u podne i puno sam lakša, ne znam u čemu je kvaka!!!
![]() |
|
![]() |
|
Bubamara ja mislim da ti možeš sve jesti, tebi se na figuri ne vidi...zato uživaj...uskoro ćeš doći u godine, gdje ti se primi od same pomisli da bi pojela!!!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7374757677 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |