Chat - Brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3839404142 113> |
Korisnik | |
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nino kaj si na kupilaaaaaaaaaa..nisam vidla poziv za trosenjen ofaca, i bolje da nisam isla ja jer bi to bilo loe po moj nofcanik
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Jassi...jesi gledala slikice?
Staviš neku? |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
gledam upravo...hehehe stavim sam da ih prvo dignem...jao koji slatkaci....a i maica je prosla kak sam dobila sms, a mom prijatelju si uzmjerila mu ...bu mu ok??
joj cure kak smo jucer razvlacile hippy i ja...svega je bilooooooooo
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
definitivno....žena ima stvari za napuniti mali ( šareni ) dućan ...odmah.... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hehehe
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
potpisujem hippy.....da me netko ostavi kod njega par dana uživala bi....
|
|
![]() |
|
Znam ja jedno mjeso gdje bi ziher TJEDAN dana uživale...SAMO u salvetama ![]() ![]() ![]() ...al ne smijem reći ovako javno ![]() |
|
![]() |
|
BUBAMAROOOOOOOO ....imaš PP
![]() |
|
![]() |
|
a ja nemam PP...
![]() |
|
![]() |
|
evo i tebi PP ![]() |
|
![]() |
|
smrc, uf,,ajoj,,,buaaaaaaaaaaaaaa,,,cmizdr,,,njornj,njornj,,kmeeeee,, uuuaaaaaaaaaaaaa,,,jadna jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nitko me ne voliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
kad nam nisi pokazala slikicu torte ra proslave
|
|
![]() |
|
ma na temi nase fotkr su ti sve fotke
CURE FOTKR S ROCKASA SU NA FOTKAMA NAS...AJMO NA RAZGLEDAVANJE
|
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Dan... mi bili na sanjkanju.. jer moraš ta i pričati dalje...ide prolistati kaj ste kalfrale dok me nije bilo!!
|
|
![]() |
|
joj vi dva snjegovica...mogla bi ja do tebe s mojim malim...pa bumo cetri snjegovica
|
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
može može.. primamo vas... i na kuhano vino!!
|
|
![]() |
|
joj to pogotovo, ja donesem klinceke i cimet....odi na fotke...tam je rockas i tam smo se razklafrale dok nas ne pecnu po prstima
|
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
ovo je naslov........pogleđ.......Tete salvete - naše fotke i ostale zanimljivosti.... i ostale zanimljivosti....tu spada sve i svasta
![]()
|
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
ja nisam kriva, ja sam lepo stavil afotke a lea i hippy su me navukle na klafranje...ja sam mala i nisam kriva ....
![]() |
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
e da znas da nam nisi vise priatelica........
![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3839404142 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |