JASSI_moja galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 58> |
Korisnik | ||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ma i htjela sam to da se vise vidi
miskopisko znas kaj je, fotic nije htio tu crvenu i bok,,,,mucila sam se da ulovim...ali nikak, ima ti prelaz crvena jaka do neke smedjecrvene
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|
je koka....ma lijepse je uzivo...naradila sam se ko pasek mali...moras vidjeti uzivo
|
||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|
Jassi...pa kaj si nezadovoljna?...meni ovo super izgleda...zaista...a da ne pričam koliko sio toga puno napravila...
![]() Koja je ovo smećkasta boja? Coffe twin? |
||
![]() |
||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
|
ne vidi se na svim bojama...na nekima je odlično ispalo, bar meni...npr. zvijezda je super, one ljubičasto bakrene su odlične...zelene su isto ok...ja jedino na crvenoj ne vidim neku razliku
![]() |
||
![]() |
||
|
ostalo sutra...nisam vise mogla raditi
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() efo...ljuta sam, ne vidi se dobro da je twin color...ggrrrr
|
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Ančice a koliko bi koštao komad???
|
||
![]() |
||
|
juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
|
||
![]() |
||
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
|
ispunjavam sve želje, koso,okruglo,sa korom,bez kore,uz god niz god.........
|
||
![]() |
||
|
hihihi, tak se dela...ustajanje na rate...po fazama..hehehe
jao anci ti si mi sve, e a sad cu te zagnjavit, uz te kose, dal i taj netko moze par ravnih, tankig, samo okruglih...please
![]() ![]() a sad malo idem delat, dojdem,,,
|
||
![]() |
||
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
|
nisam ni sumnjala da tebi treba, mislim mogu nabaviti, kroz tjedan ili dva
|
||
![]() |
||
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
|
a rano se budiš nema kaj,sad si na kavi a posle ideš u šoping ha? A što se tiče Jasi, ona bi te do 5 barem dva put budila da lakirate jer se taman ono od prije dva sata posušilo ha ha ![]() |
||
![]() |
||
|
jojo kokoskeeeeeee
slike di im je mjesto
ustajem u 5,45
farbat ko hoce moze doci
|
||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|
da..to baš ne bi ni meni pasalo.....ja se budim oko 07.15
![]() Jassi, a gdje su slike? |
||
![]() |
||
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
|
je pa da me zbaci van u 5 ujutro kad se već budi???
![]() moram ići piti kavicu, dođem kasnije...byyyyeeeee |
||
![]() |
||
|
Meni nisi nudila da nekaj farbamao...a kamoli da prespavam
![]() |
||
![]() |
||
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
|
Molim te, molim te pozovi i mene drugi puta na ročkas (pa ionako sam sve manja pa ću druge godine biti taman visine vršnjaka tvog princa i pokloni mi Ajfelov tornjek ili jedrenjak! Fantastični su!
|
||
![]() |
||
|
danas bu i ti dobra..hehe..kad dojdes .....da zajedno farbano gipsove, pa prespavas lepo i ujutro te bacim van
|
||
![]() |
||
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
|
ona se samnom neće družiti, dobro dobro.....
![]() ja sam očekivala neku noćnu odrađenu..he he ![]() |
||
![]() |
||
|
kaj ti je hippy je bila kod mene do 10 sato skoro...kaj mislis da sa radila..hehehe
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |