Chat - Brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7172737475 113> |
Korisnik | |
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
joj leapitaj hippy kak kupujem ja crijep...........................
hippy kaj bi ti malo po guzi morti???
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Springić....krovopokrivačke radove je nabolje raditi u proljeće ili ranu jesen.... dok nema kiša ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
aha....tu sam te ulovila.....
![]() a o kakvom crijepu pricate...ja kupila dva crijepa prije par mjeseci.....ni takla ih nisam....to ogromno veliko....morat cu sa kljestima malo razbiti..... |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
kad ga izvucem iz supe...zima mi je sada raditi vani, a kuci bi sve zamazala, mozda dok rijesim ovo tekuce izvucem krovopokrivacki materijal
|
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Jassi.. kada se bacaš na ukrašavanje crijepa?
|
|
![]() |
|
i nemoj mi se pretiti jel sad uzimam skare i rezem duople salvete..oma..gle ...efo ..sad..ili ti posaljem koji crep koji sam lepo kupila---hihihihih
|
|
![]() |
|
aha , bas bi to htjela vidjeti...hehehe, ja sam vasa i vi moje i kud vi tu i ja pa me se probajte rijesiti...to kaj sam ja mala navucena na grijeh to se vi dve dogovorite, no mozemo se dogovoriti i svi na kavi ..ili nekak
![]() |
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
e da znas da nam nisi vise priatelica........
![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
ja nisam kriva, ja sam lepo stavil afotke a lea i hippy su me navukle na klafranje...ja sam mala i nisam kriva ....
![]() |
|
![]() |
|
ovo je naslov........pogleđ.......Tete salvete - naše fotke i ostale zanimljivosti.... i ostale zanimljivosti....tu spada sve i svasta
![]()
|
|
|
|
![]() |
|
joj to pogotovo, ja donesem klinceke i cimet....odi na fotke...tam je rockas i tam smo se razklafrale dok nas ne pecnu po prstima
|
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
može može.. primamo vas... i na kuhano vino!!
|
|
![]() |
|
joj vi dva snjegovica...mogla bi ja do tebe s mojim malim...pa bumo cetri snjegovica
|
|
![]() |
|
Dan... mi bili na sanjkanju.. jer moraš ta i pričati dalje...ide prolistati kaj ste kalfrale dok me nije bilo!!
|
|
![]() |
|
ma na temi nase fotkr su ti sve fotke
CURE FOTKR S ROCKASA SU NA FOTKAMA NAS...AJMO NA RAZGLEDAVANJE
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
kad nam nisi pokazala slikicu torte ra proslave
|
|
![]() |
|
smrc, uf,,ajoj,,,buaaaaaaaaaaaaaa,,,cmizdr,,,njornj,njornj,,kmeeeee,, uuuaaaaaaaaaaaaa,,,jadna jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nitko me ne voliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
evo i tebi PP ![]() |
|
![]() |
|
a ja nemam PP...
![]() |
|
![]() |
|
BUBAMAROOOOOOOO ....imaš PP
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7172737475 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |