JASSI_moja galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4142434445 58> |
Korisnik | ||
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
a rano se budiš nema kaj,sad si na kavi a posle ideš u šoping ha? A što se tiče Jasi, ona bi te do 5 barem dva put budila da lakirate jer se taman ono od prije dva sata posušilo ha ha ![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
|
nisam ni sumnjala da tebi treba, mislim mogu nabaviti, kroz tjedan ili dva
|
||
![]() |
||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|
hihihi, tak se dela...ustajanje na rate...po fazama..hehehe
jao anci ti si mi sve, e a sad cu te zagnjavit, uz te kose, dal i taj netko moze par ravnih, tankig, samo okruglih...please
![]() ![]() a sad malo idem delat, dojdem,,,
|
||
![]() |
||
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
|
ispunjavam sve želje, koso,okruglo,sa korom,bez kore,uz god niz god.........
|
||
![]() |
||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|
juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
|
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Ančice a koliko bi koštao komad???
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() efo...ljuta sam, ne vidi se dobro da je twin color...ggrrrr
|
||
![]() |
||
|
ostalo sutra...nisam vise mogla raditi
|
||
![]() |
||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
|
ne vidi se na svim bojama...na nekima je odlično ispalo, bar meni...npr. zvijezda je super, one ljubičasto bakrene su odlične...zelene su isto ok...ja jedino na crvenoj ne vidim neku razliku
![]() |
||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|
Jassi...pa kaj si nezadovoljna?...meni ovo super izgleda...zaista...a da ne pričam koliko sio toga puno napravila...
![]() Koja je ovo smećkasta boja? Coffe twin? |
||
![]() |
||
|
je koka....ma lijepse je uzivo...naradila sam se ko pasek mali...moras vidjeti uzivo
|
||
![]() |
||
|
ma i htjela sam to da se vise vidi
miskopisko znas kaj je, fotic nije htio tu crvenu i bok,,,,mucila sam se da ulovim...ali nikak, ima ti prelaz crvena jaka do neke smedjecrvene
|
||
![]() |
||
|
ma baš su ti dobre
|
||
![]() |
||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
|
da, i mene nekad muči ta glupa tehnika...kad vidim te vaše kalupiće dobim volju da i ja probam...
![]() |
||
![]() |
||
|
jako zgodno, ono izlijes kalup i ofarbas u jednoj veceri
|
||
![]() |
||
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
|
Jassi, prekrasni su ti radovi
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
cuj masu kalupa nemaju...grrrrrrrrrrrrrrr
hvala ti mila, prvi put sam radila s tom bojom
|
||
![]() |
||
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
|
jassi......bas ti je kul........stvarno mi je dobro ovo s twin bojom.....sta kad ja kod nas moram sve narucivati...imamo mali ducancic......ali strpljiv spasen.....jassi majstorice bravo
|
||
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
||
![]() |
||
|
hehehe naruci kod mene kaj trebas, ja sam ti ducan ....mam se kaj trebas ...hihihih..pitaj hippy
|
||
![]() |
||
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
|
baš je dobro ispalo, kak su kukala jučer ja sam misla da ne bu niš od toga, kad ono pogle kak su super!!
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4142434445 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |