JASSI_moja galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 58> |
Korisnik | |
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jao poslala link, sad cu pojedinacno...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
jassi, posalji mi slike mailom!!!!
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
ahaaaaaaaaaaaaa...di si bila u nabavi? dojdes danas na sanjkama ili odgadjamo???
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Dobila sam i ja danas jednu lijepu salvetu sa tvojih ogledala...tako je lijepa...
|
|
![]() |
|
ima dve...jok ak ne nabavim jos koju..:-(
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
s pramcem od srebra s krmom od zlata. Zaboravila sam te pitati za Sunce na prozorčiću ima li kakve nade ??? |
|
![]() |
|
fala koka.....fala
|
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Jassi, kao i obično radovi su ti super, baš si vrijedna i u noćnoj smjeni.
Nego, kako si na onoj tegli napravila onako pravilno ovalan prorez bez salvete - ono gdje je prozirno da se vidi unutra.?
|
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
jassi, ogledalo ti je super...prvi put vidim tu salvetu! baš je krasna
![]() |
|
![]() |
|
na velikoj daski drvenoj, jos danas srebrnom bojom ide tekst...Kad bi meni malom bila barka data.......
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Jassi vrednice mala stvarno si turbo aktivna. Sve mi je lijepo...a šta si rekla na čemu si radila one mornare?
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Sve mi je krasno.....ali OGLEDALO mi je posebno.....super izgleda
![]() ......obožavam tu salvetu ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dakle curke ovo je nocna smjena iako sam rekla da necu
ogledalo jos ima zastitu jer ga moram polakirati-crakle i salveta, svijecnjaci samo salveta, i mornari ito-oni su na drveti, a bocu isto trebam polakirati.cracle i salvetica......daklem radne fotkice....eto, malo sam sam odelalaaaaaaaaa
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
al idem sad za ozbac, daj cijenu i domenzije na pp i ponovi si za sutra kaj moras obaviti i uzmi si sanjice...odi nachat
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
znala sam da buš došla bar nakratko he he....
|
|
![]() |
|
evo me curke, hvala puno. ma ima tih boja svugdje za kupiti, jedino kada farbate vecu povrsinu, farbajte djelomicno i brisite krpicom jer ako se osusi...a jako jako brzo se susi nema skidanja boje i probijanja druge , pa se mora nanositi opnovo sloj boje da je mokra..pa brisanje
danas strajkam , zavrsavam jedno ogledalo, drugo nemrem jer imam premeki smirgl pa si s njim sam piling na licu mogu napraviti a ne shebi..grrr, i jednu veliku staklenku za spageta zavrsim i idem spat, ak bu gotovo poslikam
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
super jassi,sve boje su mi prekrasne
![]() |
|
![]() |
|
lollypop ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
twn color kupis u lumosu, nb ili chemacu.
jassi, ovo je genijalno! |
|
![]() |
|
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
super, super
kad dodjem u zg kupit cu i ja ove kalupe, to mi je fenomenalno
moze biti super poklon
a kak se radi sa tom twin bojom i di nju kupis
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |