Vrtna bajka |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 69> |
Korisnik | |
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sve super, sviđaju mi se posebno kalanhoice koje imaju prekrasan stalak!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
......ajmeeeeeeeeeeeeeeee
![]() |
|
Čips - umjetnost prodavanja jednog krumpira po cijeni cijelog kilograma
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Heba je super i koliko ja vidim ima par cvjetića.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
SLAVONKA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
Štefice sve sam pregledala i nemam riječi,vrtna bajka ti je prekrasna
![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Misliš na onu biljku sa šarenkastim, izduženim listovima? Ak misliš na nju ona je stara oko godinu i pol.Pušta mi listove samo preko ljeta dok je u verandi,a preko zime miruje. Čitala sam da traži puno vode. |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ma sve ti je super,ne bih nista izdvojila
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Aaaah, 12 stranica: pročitala i pregledala.
Štefice - super. Prava vrtna bajka, nema šta.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
SVIMA SRETAN BOŽIĆ!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Štefice, ne volim ni zimu ni snijeg ali bijelo-snježne slike me uvijek oduševe!
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Najsigurniji energent...
![]() mica- maca ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Izgleda na prvoj slici kao da mica maca sve to nosi na svojim leđima
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Super slikice, vrtna bajka pokrivena snijegom - za sada.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Štefice, slike su prekrasne!!! Mada ne volim dok padne snijeg, ima mnogo čari u njemu, upravo se to vidi na tvojim slikama
![]() A kaj se najsigurnijeg energenta tiče, baš si me dobro nasmijala ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tak je,SilveK.Sad mi opče nije žal kaj u našem selu još nisu kopali za plin. |
|
![]() |
|
Moj smrznuti bor.
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ja volim snijeg
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Jooooj, pročitala sam i pregledala svih 12 stranca i mogu reći samo
![]()
Kako se razmnožava ta trajnica?
|
|
![]() |
|
MARKEZIT ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 301 |
Štefice slikice su super pravi snježni raj a ja ga obožavam jer kod nas skoro pa nikad nepada
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 69> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |