JASSI_moja galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 58> |
Korisnik | |
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jassi, od kud ti ti kalupi??? idesh draga ;) aj dovrsi ih da vidim kak izgleda, bas me zanima.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
hvala spring
nino 2 kom pls
radila sam magnete, pa magneti s motivima kuhinje i kupajone, pa onda one dalmatinske kamene kuce u par velicina......
|
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Jassi.. prekokrasni okvirići....mljac
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
nino i ja bi dva komada ak ih bude plizzzzzzz
|
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
okvir ti kosta 11 kn u ofertachi. ak ga bude, kupim ti. kaj si za kuhinju radila? osim pikse za spagetline? i kakve kuce? zbunj....zbunila si me....
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
he he, ajd bar uživam gledajući vaše...
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
ipak a.........sam ti odmaraj koka.....vis, dobro si rekla da ces biti bubana...caja i odmora...gasi komp
|
|
![]() |
|
daj svi nekaj radite a ja doma kurim 38,5...jedva vidim ova slova dok pišem.....joj, baš me pokosilo...
|
|
![]() |
|
ej nino svidaj mi se onaj okvir, aj me zvrc ak ga najdes , da mi cijenu velis pls pa se preposucam
nisam nikaj muckala vise, sam sam napravila dosta odljeva horoskopa i za kuhinju i okvira i nekaj kuca i to je sve
|
|
![]() |
|
bubach, kad bu dosla subota da dobijem ogledala ;) hihi, gle kak su lijepa. danas idem u ofetrachu trazit jos okvira jer sam skuzila da se to muskima svidja ;) hihihi....sve je jako jako lijepo, jedva cekam kaj si jos smuckala ;)
|
|
![]() |
|
ma daj za tvoju salvetu i hippy navija......daleko je najpohvaljenija, ja favoriziram morsku za sada
hvala bubi
|
|
![]() |
|
sve je super....posebno ogledalce s mojom salvetom tralalalala.....zezam se, ono zlatno mi je najljepše...
|
|
![]() |
|
fal aninoooooooooooooo
hippy ti bu nekaj donesl ana radionicuu...lalalaaaaaaa
|
|
![]() |
|
draga prekrasno. ogledala su mljac :)
|
|
![]() |
|
o fala curice moje, meni je ovo morsko priraslosrceku....valjda zbohg izsmirglanih prstiju...hehehe
|
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
meni je sve lijepo..slažem se sa hippy...ovo crno crveno bijelo za nijansu odskače
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Magnetići su prkrasni.....još su i ljepši u živo
![]() ....ali ovo ogledalce ( crno-bijelo-crveno ) definitivno po mom ukusu ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
o ogs fala lepa
|
|
![]() |
|
franjeeeeeeeeekkk kad te ja primim
hehe cure ja sam nekaj malo radilaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |