Čaaarobni otok |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4445464748 78> |
Korisnik | |
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Manči, kako se drže ruže? Ja sam si upelcala 10-tak, još su ispod boca, i kako mi izgleda, da su dobro.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
manči samo nemoj raditi konkurenciju Jambu i Kerumu tamo dolje.
|
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
....proljeće, svakako, imam ih i više....
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Da li bi se moglo skupiti 5 komada treba mi za lijek to jest za kolestrol?
|
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
...sad sazrijeva, baš mu je vrijeme...još nije potpuno požutio....
...inače kod mene je sve neprskano i nije uz prometnice....
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Inače zaboravih napisati da si prava sretnica, kada imaš takvih plodova u siječnju...
|
|
![]() |
|
Manči to su tvoji limuni???
Da li se može kod tebe ili u susjedstvu naći 5 neprskanih limuna???
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
na mom ima plodova,al jos su zeleni
![]() za tvoj ![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
šta reć nego blago tebi
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
....svakako..na ti smo...
![]() |
|
![]() |
|
znaš ni ja se nebi usudila (da li smo slobodno na ti?)
|
|
![]() |
|
hana, judić je listopadno drvo, možda je zato suhast....vidjet ćeš, pa ćemo novog lovit....
Tija...jestivi su plodovi...ali ja ih ne jedem...
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Manči poslala si sa korijenom i na verandi su,nije im prevruće ali izgledaju suho,baš krto... a za toscanu: stavi samo koliko možeš grančica ako imaš, a ja tebi pošaljem ovu rozu,imam sjeme i od hidcote blue i još neke dvije vrste ne znam napamet
|
|
![]() |
|
manči imam i ja neku sličnu kupila sam je prošle godine, a taj plod to nije za jesti to je samo za sjemenkice uzeti?
|
|
![]() |
|
Tija...ja je zovem - obična... slike su na str. 14 ovog dnevnika...bijeli cvijet i modre "trepavice"...
...kod nas raste i na divlje.....stavila sam par grana izvan vrta na otoku, uz jedan suhozid....kad nema kiše tu je zemlja ko papar, ali ona sve preživi i svake godine udara ponovo.....
|
|
![]() |
|
...hana...ne brini za judino drvo...naćemo njega opet...možda i sad ima koja mladica već sa žilom doli u vrtu.....Jesu li tvoji sijani ili sam poslala sa korjenom? Voli on malo svježiji zrak, ne u grijanoj prostoriji.
...joooj....za lavandu bi bila vrlo happy jer ih skupljam, jako im paše, naravno, klima na otoku.....čim pođem tamo stavit ću koju grančicu toscane u zemlju za razmnožiti...imam 2 grmića...
|
|
![]() |
|
Manči koja je to pasiflora? A fotke su super.
|
|
![]() |
|
joj pa ti možeš živnuti i kad samo vidiš maslinu i more a mi ko u zoni sumraka. Još je gore što mi se čudno drže oni Judići koje si mi poslala,valjda neće u "vječna lovišta". A lavanda Toscana ti je zakon,ako se mogu pribilježiti za koju malu,malu bila bi ti jako zahvalna. Ja imam sjeme od svjetlo ružičaste pa ako nikne mogu ti poslati
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4445464748 78> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |