Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Cvijeće foto... > Moj grad u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - razglednice
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

razglednice

Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 26>
Korisnik
Poruka
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2009 u 21:28
smile141

...gledam ove slike...ko da je neko drugo more...stvarno se obale razlikuju...koliko kamena...

Krk je jako blizu kopna....eh.....kad bi na naš otočić napravili most...barem pontonski...Big%20smile

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2009 u 09:17
Triša ona slika smokve je za novine. To je nevjerojatno kako je to žilava biljka.
život je more
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2009 u 12:15
Da čudo je kako ta smokva izađe iz kamena, bori se za život i raste ko luda, a kad je ideš saditi često se neće primiti - što ti je priroda.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2009 u 19:26
ulica "pustime proč" u Splitu još uvik se zove tim imenom i nije se proširila jer nema di.
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2454
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2009 u 19:31
Trisa,vidjela si da sam sitna ,mogla bih ja stati i u tvoj dzep pa da idem s tobom u setnju..kroz ova prelijepa mjesta ..eto,foto-aparat bi bio veci od mene...ne bih ja smetala !!
Ako Se Desi Da Jednog Dana

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Stablo Da Nad Njim Place..
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2009 u 19:34
Može draga, znači da smo tu negdje metar i žilet kako kažu, pa bila bi to predivna šetnja.
RIJEKA

Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2009 u 19:54
Mimar ima sličnosti ali bez semafora
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2009 u 21:35
Malo slika iz Starigrad Paklenice

život je more
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2009 u 23:35
Lantana prekrasne morske slike,samo šteta da je još hladno i da ne možemo uživati ...Jedva čekam da zaplivam .......smile55
sutra je novi dan
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2009 u 07:14
Lantana, obožavam ovu temu, a tvoje slike da i ne govorim, vidim da svaku situaciju ovjekovječiš, baš  kao i ja.
Jagoda i ja jedva čekam ljeto, moglo bi biti uvijek što se mene tiče

RIJEKA

Na vrh
suharak View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 60
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje suharak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2009 u 12:07
kako rijetko navraćam na forum tek sam sad uočila prekrasne stare barke. svaka se slika duugo može promatrati, odlične su!
starigrad me jako razveselio jer smo ljetos bili tamo! smile78
[IMG]smileys/smiley8.gif" align="middle" />
Na vrh
gogica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gogica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2009 u 18:22

stvarno ima prekrasnih razglednica ovdje

evo i mojih nekoliko iz slovačkih visokih tatri

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2009 u 22:39
Gogica, joj promašila ovu temu, pa nisam vidjela tvoje predivne slikice. Ma znaš što tu je već takva gužva da nije ni čudo da se nešto preskoči.
RIJEKA

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2009 u 22:55
Danas smo mm i ja bili angažirani zabavljanjem unuka, pa smo odmah osmislili zajednički izlet.
Najprije nije se kuhalo, već smo klince i našu klincezu 11, 11 i 9 odveli na pizzu, to im je uvijek doživljaj.
Nakon toga trebalo je potrošiti kalorije, pa smo se autom odvezli do Moščeničke drage, uživajući u prekrasnom pogledu na praznu plažu

Nakon toga uputili smo se šetnicom uz more, koja nas je dovela u podnožje 750 stepenica, koje vode u malo mjesto Mošćenice

Odavde smo krenuli, a naša su djeca lakoćom trčkarala i zastala samo na okruglom broju stepenica. Kako je svaka stota stepenica označena, tu su sjeli i čekali nas.

I tako sto po sto, slikanje na svakoj označenoj stotki, dovelo nas je do 750 stepenice, na veliku radost djece, a i nas, kako to još bez problema možemo prohodati uz ne prevelik napor

Negde na 500 stepenici, osvježenje su donijele jabuke, koje sam nosila u ruksaku

Konačno na vrhu, odmah pred vrata muzeja, naravno mm odmah traži starine i sretan ih nalazi

A odozgo pogled kakav se rijetko može vidjeti

Šetnja kroz stari dio gradića vodi oko kule, u kojoj danas žive rijetki stanovnici

Povratak nizbrdo je mačji kašalj, dok djeca veselo skakuću i opet nas čekaju, mi kao fol glumimo da nam je dosta, pa uz smijeh i dječju zafrkanciju dolazimo do mora

I za kraj jedna "milenijska" u našim razmjerima - za uspomenu i sjećanje na predivne trenutke.

RIJEKA

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2009 u 07:44

Još jedna tema na kojoj nisam bila.

Predivnih slika.

A ja jučer bila na Grobniku ali pogađate - bez fotoaparata. A nije da ne bi bili za slikanje!Cry
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2009 u 12:25
guštala sam gledajući vaše razglednice, ovo zaslužuje da se sve posjeti i uživo doživi.
Triša i njena ekipa su predivni, uh 750 skalina odraditi gore i dole  smile208
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2009 u 18:15
Bome evo i ja sam bila sa tobom ,pa sa tvojim unučićima a što je naj bitnije sa tvojim mužem i umorila sam se mogu ti reći. A more ko more uhhhhhhhhhhhh
 Bilo mi je fantastično i stvarno me mamiš da dođem ponovosmile79
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2009 u 20:50
Ima još predivnih slika, mora i gorja, uvijek se otkriva nešto novo, neka nova staza, neki novi put, riječica, potok, slap, izvor, a sve tu oko nas, samo treba hodati i gledati.
RIJEKA

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2009 u 18:24

Prošli tjedan bila sam na Otoku Krku, a s barkom do prekrasnog mjesta na brdu Vrbnika.

Svi ste čuli za "bodulsku" pjesmu "Vrbniče nad morem visoka planino...itd, pa evo malo slika iz tog predivno uređenog mjestašca nad morem.

Prvi pogled s mora već daje naznaku ljepote ovog mjesta

Polako se penjući prema vrhu nailazimo na neke zvončiće koji rastu doslovce iz kamena (moji neće ni u debeloj zemlji) - ne vjerujem da ih netko zaljeva

Ne možete vjerovati kako su uredni ovi vrtovi, iznad samog mora, raste sve

Pogledajte ovu njivu krumpira, doslovce možete skočiti u more s nje.

Kućice od kamena - vikendice najviše na najljepšim pozicijama

Pogled je savršen

U skladu s vrtovima dišu i okućnice

Sve odiše nekom posebnošću, pa su takvi i nazivi ulica

RIJEKA

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2009 u 19:39
Prekrasno. I slike i odabrani motivi!Clap
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 26>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.