bubamara - novi radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 22> |
Korisnik | |
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
oko onda da preformuliram "kutija s puno malih pretinaca" jel sad jasnije na kaj mislim :) u svakom slucaju je prekrashno. inace svijetloplavi twin dobija srebrni sjaj, i to je to, najbolje se vidi zlatno/zeleni i ljubicasto/zlatni te onaj plavo/ljubicasti. sve sam ih isprobala ;)
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
buba sve mi je prekrasno kod tebe,a komodica je mrak
![]() |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
bubamaro di siiiiiii, zabrinuta sam jer je mob iskljucen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
javljaj se na raport!!!!!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
evo me evo me....došlo je do male promejen plana pa smo ostali u grazu i bumo tu bili par dana....a mob isključen jer mi je riknula baterija pa ću sutra konačno dobit punjač....he he jesi se zabrinula za pokćerku...
![]() |
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Jooj samo uživaj bubač!!!
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Baš je lijepo biti mlad, slobodan i pametan! Uživaj dijete i nauživaj se (ne želim ti ali jednog dana ipak dođe da u poneke crne dane vadimo svijetle uspomene i idemo naprijed!) Pusa
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
vrazicak maliiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
he he, baš je ispalo neplanirano....fala curke...
|
|
![]() |
|
cuj nemoj da tih par dana bude tjedan jer vec cupkam u mjestu...vracaj se majci svojoooooojjj
|
|
![]() |
|
ma bez brige....misilm da sam u četrtak,ak ne i srijedu već tu....panika za ogledalima ha?? joojjjj.... budu budu, samo što nisu stigla....
|
|
![]() |
|
ma jok ogledala, kafenisanje mila
|
|
![]() |
|
hehe meni toga nikad ne fali...ma evo me začas...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
malo novoga.....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
o ho ho, počeli smo
![]() |
|
![]() |
|
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
jesi li i ti to pocela nocnu smjenu
super je ispucano
|
|
![]() |
|
buboooooooooooooooooo jel to sotile i prah...bravoooo
|
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
prekrasno ti je raspucalo...to je 2k ?
|
|
![]() |
|
miskopisko mislim da si u pravu.....jucer je bila u lumosu i rekl ad aje kupila 2k i prah......mala je krenula s raspucavanjima...juhu
|
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
i pazi, super joj ide... |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 22> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |