Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Dnevnik radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - mini dnevnik
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

mini dnevnik

Odgovori Odgovori Stranica  <1 345
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2009 u 22:44
Meni su rekli da lupinuse odmah sijem van da im paše hladnoća, tako da slobodno i ti to napraviš s obzirom da si u još toplijem kraju Hrvatske.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1418
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2009 u 22:40
Iako nikakvog iskustva sa sijanjem nemam, nisam mogla izdržat pa sam posijala Lupinuse, na tamnom su mjestu (kutija) nadam se da će proklijat, eto svi iz okolice mogu se prijavit.....
Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2009 u 22:32
O, hvala Tija, nisam se nadala ovako brzom gostovanju..... još se snalazim sa slikama, pa sam mislila da još "nije vidljivo".....
Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2009 u 22:31
Nikli su i moji crocusi šta sam ih već odavno posadila, trebali bi bit bijele boje, ......
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2009 u 22:28
S veseljem ćemo čitati sve napisano smile62
Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2009 u 22:24
evo se i ja lagano uhodavam,....dolazi proljeće, prstići svrbe-jaaaaaaaaako....kiša ne dopušta radove u vrtu, al sam se eto zabavila u Baumax-u, malo sam se obnovila, a sve u Minimodu!
mini: irisi, crocusi, irisi, malo lukovica visokog irisa, Dalije-prvi put ću ih posaditi.....
evo i sličica....
...i jeda Mini bršljan u pozadini.....

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 345
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.