mini dnevnik |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 345 |
Korisnik | |
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Meni su rekli da lupinuse odmah sijem van da im paše hladnoća, tako da slobodno i ti to napraviš s obzirom da si u još toplijem kraju Hrvatske.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
Iako nikakvog iskustva sa sijanjem nemam, nisam mogla izdržat pa sam posijala Lupinuse, na tamnom su mjestu (kutija) nadam se da će proklijat, eto svi iz okolice mogu se prijavit.....
![]() |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
O, hvala Tija, nisam se nadala ovako brzom gostovanju..... još se snalazim sa slikama, pa sam mislila da još "nije vidljivo".....
|
|
![]() |
|
Nikli su i moji crocusi šta sam ih već odavno posadila, trebali bi bit bijele boje, ......
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
S veseljem ćemo čitati sve napisano
![]() |
|
![]() |
|
evo se i ja lagano uhodavam,....dolazi proljeće, prstići svrbe-jaaaaaaaaako....kiša ne dopušta radove u vrtu, al sam se eto zabavila u Baumax-u, malo sam se obnovila, a sve u Minimodu!
mini: irisi, crocusi, irisi, malo lukovica visokog irisa, Dalije-prvi put ću ih posaditi.....
evo i sličica....
![]() ...i jeda Mini bršljan u pozadini.....
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 345 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |