Moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5253545556 79> |
Korisnik | |
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
opa opa, evo je....raspištoljila se....vidim da je netko bio na naprednom tečaju photobucket...svaka čast za torbice!!!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ivona 777 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 18 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 239 |
Ma odlično!BRAVO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
![]() sama i šivala ove torbe |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
![]() ![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
ma neee, to su praline s punjenjem od ......
![]() |
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
prava asocijacija.........ma samo na nesto fino za papati mislimo...
![]() ![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
predivno
![]() |
|
![]() |
|
e sad bih i ja to pojela
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
prekrasna su, izgledaju mi kao praline u bonbonijeri!
![]() |
|
![]() |
|
ako nemaju djeca onda njihove majčice ili bake
|
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
super,kaj bi nam falilo, možda i klinci imaju salveta...
|
|
![]() |
|
nadalivz ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 124 |
Mrak su mi ta srčeka
![]() |
|
![]() |
|
da se probudi buba pa se dogovorimo. Sad sam se sjetila ima obavezu ali čujemo se kasnije za eventualno sutra, može ?
|
|
![]() |
|
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Ovaj tjedan sam ujutro slobodna (cca do 13). U subotu sam isto slobodna, ak se oslobodim od pranja, kuhanja, peglanja i svih onih ''prekrasnih'' i kreativnih poslova.
Ak' je čvenk u Španskom za čas sam s vama! |
|
![]() |
|
fala Ančice, a što se tiče kafića pa bumo se preselile u park i sterale penziće ili im dali zadatak da nam skupljaju salvete (od tete iz Amerike). Kak ti se čini, mi među malom djecom sa salvetama
![]() |
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
ha,ha vidim svidjelo se vama u mom kraju,začas bumo napravile okrugljak,nebu kafića u koji bumo stale
![]() a gogs gledam radove i znam da sam gledala i pohvalila te,a na temi nikak pronać moj post pa sam se sad sjetila da sam na decopaugeu te pohvalila,sve krasno od torbica do srčeka
![]() |
|
![]() |
|
Perla ????!!!!!!!!!!!!!!! javi see
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
ja sam isto za, nek perla veli kad joj odgovara, ovaj tjedan radi popodne ak se ne varam pa možemo neki dan ujutro....znam da tebi gogsice paše jutro...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5253545556 79> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |