moj prvi rad .. |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 16> |
Korisnik | |
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 12 Veljača 2009 u 20:36 |
evo i mene napokon da otvorim svoju stranicu ovdje,jako ste me bile zainteresirale..tako da nakon "neinformirane" kupovine(što bi rekla iris) u chemacu bacila sam se na preuređenje pisaćeg drvenog stola koji je u komatoznom stanju i nisam znala šta bih s njim do sada.
Moram priznati da sam se vrlo neskromno bacila u veći posao ali takva sam znam si manu ali si nemogu pomoći..no ipak nemojte me ipak odmah satrat jer ovo mi je ipak prvi rad.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
eto nakon šmirglanja sam obojala sa mix žutom-ivory,a gornja tamna je crvena-crna i salvete sa motivom pušine sam kupila u konzumu paket 15 kn.
Neznam šta ćete svi reć ali ja sam ipak zadovoljna iako me hvatala panika u nekim trenutcima..ali i to ću valjda prevladati jer panika je od neznanja.znam da ovaj krakle možda i nije ispao onako kako je trebao meni se čini da to treba biti nekako tanje a kod mene je lagano refeljno.
Problem je stola što naravno nemam dovoljno ivory boje a drugo sad nebih htjela mješati..pa stol će morat čekati kojih deset dana dok ne dobijem bojicu.
Usput sam ustanovila da kod MPK u sobi nema vješalice a MM je osto ko da nije niti čuo jer je nestašica lovice..pa sam ja išmirglala i ofarbala jednu letvu..sad ću prijeć na izrezivanje salvete..ako uspije sutra šaljem slikice
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Ovo do sada je prekrasno... ja osobno očekujem nastavak s nestrpljenjem
![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
ivona 777 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 18 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 239 |
Jako lijepo!
Ja ovako navijam"hocemo jos,hocemo jos"...... ![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Wow, ja bih bila sretna da imam ovako uređes stol!Boje su mi lijepe!
Bravo!
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
čekamo slike stola kad te ladice dođu na mjesto
|
|
![]() |
|
esmeralda ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
Prekrasno, stvarno možeš biti prezadovoljna, jako mi se sviđa čekamo dalje
![]() |
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Odlično! Nikad ne bih rekla da ti je prvi rad...
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
hvala cure ispalo je bolje nego sam mislila,ali ipak sam još u nekoj muci neznam kako se uspije nanesti taj krakle u jednom potezu i onda na to još gora situacija tu drugu boju..možda ja imam bezvezni kist?
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Pa, što nedostaje pukotinama? Meni je sasvim o.k. |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
ma nekako mi se čini da kad sam gledala onaj link na chemacu -krakle na vinskoj kutiji-imam osjećaj da je namaz jednoličan i vrlo tanak a kod mene je deblji jer jednostavno nisam mogla nanesti namaz u jednom potezu..ne bi bilo više gela na kistu
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
ovo što si napravila je prekrasno....tko ne zna nikad ne bi rekao da ti je to prvi rad
![]() šta te muči u vezi cracklea? odlićno ti je ispao
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
jako zgodno....vidiš kak to tebi dobro ide...
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
iris mislim da je nekako grub neznam kako bih se izrazila
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Jedva čekam da vidim gotov rad, to će biti prekrasan pisaći stol
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
kad bi moj prvi rad tako izgledao i ja bih bila zadovoljna
![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
duda stvarno možeš biti zadovoljna...prvi rad 5+.
A sada ostalo....od tih kraklee gelova imaš dvije vrste: jedan se lakše nanosi i daje manje pukotine a drugi je gušći, teže se nanosi i daje veće pukotine. Ti vjerojatno imaš ovaj koji je gušći ( trenutno ga imam i ja), pa bi ti bilo dobro nabaviti prave kistove u lumosu ili negdje gdje se prodaju...malo su skuplji ali ja ih koristim već preko godinu dana i stvarno sam zadovoljna.
A što se tiče boja...i ja sam u početku kupovala te originalne boje i mogu reći da su stvarno skupe... Ali i cure su ti već napomenule...ja osobno odem u dućam boja i lakova( teta super uljudna), i zamolim da mi od fasdeksa ( boja mora biti na bazi vode) to jest bijele boje smiješa što želim. I najbolje dobijem 0,75 ml recimo ivori boje za 33,00 kune, što je super povoljno. Malo se raspitaj, bit ćeš zadovoljna sigurno...
I sada kada si vidjela da nije teško primi se posla i stavljaj radove...uvjerena sam da će to biti posebni radovi, s obzirom da si napisala na kakve tečajeve si išla...
Uh što sam se raspisala....
Uživaj u novom hobiju...
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 16> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |