Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Ostala hobistika > Razni hobi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moji radovi
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moji radovi

Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 8>
Korisnik
Poruka
esmeralda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 873
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje esmeralda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2009 u 20:26
S obzirom da je prva slika na platnu kako ti salveta nije ništa zgužvanasmile39Ja sve što prvo radim najprije zgužvamsmile96
meni je super u životu
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2009 u 20:26
To sam neku akrilnu temperu kupila
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2009 u 20:28
Ne znam,na platnu mi je lako raditi.Čini mi se da se manje gužva(ili sam ja postala ekspertLOL)
Na vrh
esmeralda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje esmeralda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2009 u 20:33
Originalno poslano od člana shasha shasha napisao:

To sam neku akrilnu temperu kupila

Joj kak je dobra, ja kupila nekakvu temperu zlatnu u tubici niš koristi
meni je super u životu
Na vrh
esmeralda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje esmeralda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2009 u 20:34
Originalno poslano od člana shasha shasha napisao:

Ne znam,na platnu mi je lako raditi.Čini mi se da se manje gužva(ili sam ja postala ekspertLOL)

Nakon onolikih teglica ovo drugoLOL
meni je super u životu
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2009 u 20:37
Ma to sam prije tegli radila.Te slike već odavno nema.Rad s ljubavlju,pa se ne gužvaEmbarrassed
Budem pogledala koja je to firma za tempere pa ti javim
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2009 u 20:46
Turbulentna žena izgleda da radi i rukama i nogama i jezikom i ušima jer inače ne bi sve uspjela a vjerujte, pokazuje nam samo djeličak uađenog. Moj naklon majstorice!
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2009 u 10:07
Prosim da ne prigovarate kaj nije svaka posebno slikanasmile101

Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2009 u 10:50
odlično shasha! smile72smile141
Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2009 u 10:56
o vidi vidi, netko se fakat pripremio za sadnju..... krasne su shasha!!

vidim tu one salvetice kaj si vikala da oćeš sa alatom....

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2009 u 11:22
smile57
evo još malo teglica da ih ukrasiš, odlično ti to ide
Na vrh
esmeralda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje esmeralda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2009 u 11:25
Ništ nebumo prigovarale, jedva te namolimo da nam i ovako naslikašsmile58,prekrasne su i opet ih je punoooooooosmile211,baš ti je prekrasna ta vrtna salvetica sa alatom za teglicesmile71bravo, bravo,bravo.
meni je super u životu
Na vrh
Caca View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 83
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Caca Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2009 u 15:34
 ovo je preslatko.
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2009 u 21:42
Prekrasno, posebnoona s alatom Clap
"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2009 u 21:45
al si ti toga namackala Smile super su teglice Clap
Na vrh
dori-st View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 689
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dori-st Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2009 u 22:07
Baš mi je drago da si nam to pokazala, preslatki su pitari.
Na vrh
saara View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 900
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje saara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2009 u 22:50
Jako lijepo, cakano
Na vrh
buba mara View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 10
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje buba mara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2009 u 22:51
Preljepo Clap
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2009 u 23:28
Hvala cure,i meni je najslađa ta sa alatom no nemam je,samo jednu sam imala,stoga vas molim ako negdje vidite takvu ili neku sličnu salvetu da me se sjetitesmile143
Na vrh
cleopatra View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 320
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cleopatra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2009 u 06:58
vidim bila si vrijedna. .jako lijepe tegle. .Clap
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 8>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.