Moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 8> |
Korisnik | |
esmeralda ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
S obzirom da je prva slika na platnu kako ti salveta nije ništa zgužvana
![]() ![]() |
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
To sam neku akrilnu temperu kupila
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ne znam,na platnu mi je lako raditi.Čini mi se da se manje gužva(ili sam ja postala ekspert
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
Joj kak je dobra, ja kupila nekakvu temperu zlatnu u tubici niš koristi
|
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Nakon onolikih teglica ovo drugo
![]() |
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
Ma to sam prije tegli radila.Te slike već odavno nema.Rad s ljubavlju,pa se ne gužva
![]() Budem pogledala koja je to firma za tempere pa ti javim
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Turbulentna žena izgleda da radi i rukama i nogama i jezikom i ušima jer inače ne bi sve uspjela a vjerujte, pokazuje nam samo djeličak uađenog. Moj naklon majstorice!
|
|
![]() |
|
Prosim da ne prigovarate kaj nije svaka posebno slikana
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
odlično shasha!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
o vidi vidi, netko se fakat pripremio za sadnju..... krasne su shasha!!
vidim tu one salvetice kaj si vikala da oćeš sa alatom.... |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Ništ nebumo prigovarale, jedva te namolimo da nam i ovako naslikaš
![]() ![]() ![]() |
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
Caca ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 01 Rujan 2007 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 83 |
ovo je preslatko.
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Prekrasno, posebnoona s alatom
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
al si ti toga namackala
![]() ![]() |
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Baš mi je drago da si nam to pokazala, preslatki su pitari.
|
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Jako lijepo, cakano
|
|
![]() |
|
buba mara ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 24 Veljača 2009 Lokacija: Switzerland Status: Offline Bodovi: 10 |
Preljepo
![]() |
|
![]() |
|
Hvala cure,i meni je najslađa ta sa alatom no nemam je,samo jednu sam imala,stoga vas molim ako negdje vidite takvu ili neku sličnu salvetu da me se sjetite
![]() |
|
![]() |
|
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
vidim bila si vrijedna. .jako lijepe tegle. .
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 8> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |