pomoc pri neobicnom "vrtu" |
Odgovori |
Korisnik | |
Meow
Novo sjeme Pridružen: 25 Siječanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 48 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 27 Siječanj 2009 u 01:14 |
eto, buduci da sam dobila neke nove ideje za novi akvarij koji planiram ovih dana, zanima me mozete li mi pomoci:))
ako vi nemozete, nemoze nitko:D pa eto... akvarij je za kornjacu moju malu Tonku, kojoj bi htjela pored mjesta gdje se sunca, staviti i malo biljaka da joj bude lijepo e sad, buduci da je to voda odmah pored, i ona skace stalno u akvarij, cesto ce zemlja bit mokra, pa me zanima koje biljke su lijepe i odgovaraju im takvi uvjeti vjerujem da je bambus jedan od njih? ima netko jos kakvih ideja, iskustava? evo nacrtala sam vam i akvarij da dobijete nekako dojam gdje bi bio kutak za cvijece u akvariju: Znachi ova kao kutijica od stakla iza bi bila napunjena kombinacijom pjeska i zemlje i tamo bi posadila sto se moze i ako se moze:D Hvala unaprijed:D |
|
Sponzorirani linkovi | |
Meow
Novo sjeme Pridružen: 25 Siječanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 48 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hm
npr Menyanthes trifoliata il Lysichiton? ima li tko iskustva s time? |
|
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Meow toliko bih ti htjela pomoći ali se ne razumijem u akvaristiku i vodene biljčice ali jednostavno nisam mogla a da ne napišem nešto jer ovu temicu gledam od kako si je postavila i nitko ništa, pokušaj na nekim stranicama (sigurno do sad već jesi) koje se bave akvaristikom. pozdrav Tonki
|
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ne znam di je tiljo on je stucnjak za ovakve stvari... kada on navrati sigurno ce dati neko rjesenje
|
|
Meow
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala Vam:)
ma joj kako ce odgovorit kad to je vise akvaristika:D Hvala Tijo i admin:D neke sam stvari i pronašla na internetu, dosta biljčica lijepih na kraju dobila i ideje vani za jezerce kad sve dodatno istražim budem postavila tu, ako ce netko jos trebati:D |
|
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš mi je drago da si se "snašla" na drugim mjestima, a dok će sve biti gotovo hoću fotografiju
|
|
Meow
Opcije poruke
Hvala(0)
|
uh dugo ce to jos:D
cekam preseljenje prvo da mogu akvarij napravit ali nakon toga naravno slike stavljam:D |
|
Mamaa
Neukroćena biljka Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
S obzirom da se ja u akvarije ne kužim apsolutno ništa, ali pratim tvoju temu, molim te da nas obavještavaš kako napreduješ - da i mi nešto naućimo - a i da se veselimo novom domu za tvoje ljubimce
|
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
digitalna
Novo sjeme Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 62 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
imam kornjaču i stavila sam joj plastično drvo i kamenje na dno akvarija kojeg smo isto dali napraviti...ima oko 150 litara...uglavnom kornjača ne trpi baš biljke kao ukras u akvariju...
ako biljke ne pojede onda ih rasturi u tisuću sitnih komadića....stručnjaci preporučaju Vesicularia dubyana ili mahovina jer ona dobavlja kisik i razgrađuje amonijak što je ono...super s obzirom da znamo da su kornjače najveći zagađivači... |
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |