Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Chat - Brbljaonica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Chat - Brbljaonica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4849505152 113>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Status: Offline
Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2009 u 08:23
Jesu li nas to neki napustili?
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2009 u 20:48
Ma kaj bi bila neuhvatljiva, pa ja ima 100 kg i svatko me može uloviti... Cry samo nitko ni ne pokušava...
Na vrh
Perla View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1296
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Perla Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2009 u 11:21
Meni se sve čini da marljivice sam delaju. Ti vrapca, kad iskrsnu na svojim temama s novim fotkama samo bumo gledale...
Javila mi se FranjicaZG. Nešto smo dogovarale za kavicu drugi tjedan popodne, ali nisam sigurna da ću je uhvatiti. Planira neke kave u RI i po drugim djelovima naše zemljice... neuhvatljiva Franjica... suseda?!?
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2009 u 11:09
je i ja pratim a ono tajac, valjda se sve umorile od božićno-novogodišnjih klepetanja pa sada uzimamo zamah za Uskrs
Na vrh
Perla View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Perla Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2009 u 10:02
Dobro jutro ''tete salvete''.  SRETNO VAM VALENTINOVO!
Znam da su umjetnici po vokaciji pospanci, ali... drage moje vi spavate već par dana!?!
Mene je uhvatila klimakterična nesanica i pijem smile142smile142 !
Stalno osluškujem na chatu, ali.... gluha tišina... Jassi... gdje si, daj to malo razdrmaj... Leonarda... suseda Ančica... ????
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 1545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2009 u 09:14
ja se slazem..hihihi
Na vrh
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2009 u 22:36
ma super......imale bi tri deckica za paziti  LOL
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2009 u 18:14
ma ima maleckih kolko oćeš...odmah ti utrampimo male tončeke, jednog od jassi i drugog od hane....jassi bi ti bila zahvalna....LOL
Na vrh
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2009 u 17:39
ajoj ....a vidi moju brojku....pa ja preko 1000.....evo odrasla sam..Tongue
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
Na vrh
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2009 u 17:38
ma samo stvar dogovora.......ja bas i nisam samostalna....MM me prati u stopu....LOL....ma ne ne bas.......ali za zagreb doista nisam jos isla sama.....pa moram njega negdje smjestiti...ili ako netko ima malecke on obozava djecu.....pa nek idu na kolace...
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2009 u 16:53
Originalno poslano od člana ančica ančica napisao:

Originalno poslano od člana hippy hippy napisao:

baš da bilo nam super,bumo ponovile![IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley17.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Tongue" />
...a mene ko šiša [IMG]smileys/emot101.gif" align="middle" />

pa frizer[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley36.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="LOL" />[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley36.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="LOL" />

bumo se i mi srele[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley2.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Wink" />

jednog lijepog dana i to točno u podne   
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2009 u 16:40
Originalno poslano od člana hippy hippy napisao:

baš da bilo nam super,bumo ponovile![IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley17.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Tongue" />

...a mene ko šiša
pa frizerLOLLOL

bumo se i mi sreleWink
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2009 u 16:37
Originalno poslano od člana jassi jassi napisao:

ali s menoooooooooommmm

ustala sam u 5...kaj trebam jos reci

joj i s tobom
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2009 u 16:15
Originalno poslano od člana leonarda leonarda napisao:

blago vama.....a ja kad dodjem u zagreb..[IMG]smileys/smiley19.gif" align="absmiddle" alt="Cry" />...nitko nema vremena..[IMG]smileys/smiley22.gif" align="absmiddle" alt="Stern%20Smile" />..osim svaka cast jednoj osobi.....uvijek je spremna na druzenje[IMG]smileys/smiley1.gif" align="absmiddle" alt="Smile" />...i ja bih vas zeljela sve upoznati....bas sve

ne poznam ti ni ja sve ove zagrebačke puce ali polako se upoznajemo i naravno da bi voljela upoznati sve ostale ma otkuda bile (što je malo teže skupiti u isto vrijeme i na istom mjestu a da svima to odgovara). Evo, u subotu sam upoznala Ančicu - mamu hrabricu i mogu ti reći da kad se babe nađu vrijeme proleti a samo smo bile tri. Javi kada dolaziš u Zabreg i netko će sigurno naći vremena za čvenk (pet, šest, sedam.. nas)
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2009 u 14:23
ajde, ajde, jedva čekam slikice...
Na vrh
Perla View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Perla Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2009 u 14:20
Doći ću ja i na decoupage, samo mora doći na red. 
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2009 u 14:15
evo i ja vidla, ma nemam riječi....stvarno predivno!!!
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2009 u 13:50
o idem vidjeti
Na vrh
Perla View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Perla Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2009 u 13:37
Za znatiželjne: upravo sam (uz dosta početničkih grešaka - ideš pa se vratiš) uspjela staviti svoje prve slikice. Doduše ne decoupage, nego cvećeko na: Rezano cvijeće i aranžiranje - buketi za vjenčanja.
Jako sam si ponosna na sebe... pa da to malo podijelim s vama.

Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2009 u 11:51
neg kak nego VIP...hehehe
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4849505152 113>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.