Salvetice od Franjice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 18> |
Korisnik | |
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
frančy...
![]() .nije moglo bolje ispasti.......uzdaj se u se ............je tako je.........majstorice sada cekamo od tebe poduke ![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
branka202 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 09 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 5 |
draga, evo i tebi jedan
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
bubi nije to kompliment nego realnost...
![]() |
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Franjice, baš si sve razdrmala, svi se odmah javili, sad će još više kad ti vide sina, haha.........
Kutija je savršena stvarno, nije ni čudo da si ponosna, svi komplimenti!!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
oooohhhhhoooo, koji kompliment....sva se crvenim sad...
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Bubamara ne daj se!!!
Tako su i mene pokušavali na sto načina udati ali ja se nisam dala...i na kraju sam si našla super muža...
Ti si još premlada i imaš vremena....a i svatko je kovač svoje sreće!!!
A i ti Franjice ohladi malo, pusti sina sam će si on već naći svoju sreću...vidiš kakva su vremena došla nitko se ne ženi prije 35!!
Znači oboje imaju fore još ohohoo...
![]() A ti bubi koliko si mi lijepa mislim da ćeš samo jednom namignuti i da će ih deset već stajati u redu...
![]() |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
čuj kak bi one mene odmah udale...ja sam samo pitala jer sam znatiželjna...al stvarno...
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
pokušala sam onda pronači neki link sa salvetama iz Nizozemske ali nisam ništa našla
|
|
![]() |
|
![]() Stvarno je super ispalo sve...Pojedinosti ću te pitati danas na kavici...
Čitala sam malo tvoje postove...žao mi je što ti nitko nije dao savjet...ja pomognem tamo gdje znam. Ali vidim da si ti već počela sa ovim 2k lakom...ja se tek spremam...
Također mi je žao ako nisi dobila link za one salvete iz Nizozemske...čitala sam da si tražila pomoć pa se iskreno nadam da ti je tu bar netko pomogao...
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
hehehe sad bi ja nekaj rekla al nesmijem jer sam u godinamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
draga kutija je prekrasna i divna milenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
pusek
a sinek....ma super
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Ma Bubić, krivo si shvatila ne pomaže meni MPS već fekhta da njemu napravim kutiju, prelistao je nekoliko stotina salveta (ne voli cvijetni motiv, a Klimta više nemam) i odabrao salvetu, odmah je izrezao i dao direktive kako treba napraviti da bude samo njegova kutija!
Inače ti je dječarac 25 godina, da ga malo hvalim? Da, dobar je, radi, apsolvent ekonomije, dođi pa ću vas upoznati... vidiš da si na sve strane na Forumu tražim snahicu!
|
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
vidi ti bubu kak je odma navalila
franjek kutija ti krasna,bravo
|
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
Hej Franjice, kutija je zakon, definitivno među prvih tri Klintovih motiva na ovom forumu....največa pusa i čekamo te u Rijeci
|
|
![]() |
|
kak si ti njega zaposlila fino...sad nek ti reže salvete za radove hihihihi...kolko sin ima godina?? mislim, ne raspitujem se da ne bi bilo, samo sam znatiželjna kao uvijek...
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Da, sva sam zdrmana, baš sam ponosna što se i vama sviđa a najveći kompliment sam dobila od MPS. Zamislite, kad je vidio kutiju odmah je naručio jednu za sebe (donio mi je kutiju iz firme prije par dana) i uzeo salvete, odredio jednu kinesk sa gejšom, posložio kako hoće... ne mogu vjerovati
![]() Doživjela sam šok jer znam da sam mu bila smiješna i išla na živce sa cvijetnim motivima ali da odmah naruči nešto za sebe, ne ide mi u glavu!
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
pa tko se ne bi obradovao ovakvoj kutiji
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Kutija je
![]() |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
ajme, pa ti si nam otkrila i svoj drugi talenat....pjesnička duša
![]() |
|
![]() |
|
Ej, komadići, kako ste se samo na brzinu okupili, samo sam se malo zatresla i skoro svi ste tu. ...kako je lijepo vidjeti vas opet...
![]() Sad se moram ići spremiti za sutrašnju kavicu, pa onda za Riječku kavicu, pa onda za Istarsku kavicu. Kolko nas ima, joj kolko nas ima a ja bih htjela sa svima malo biti, od svih malo ljubavi i sreće dobiti i sa svima isto podijeliti. a nakon svega još i sanjam o jednoj kavici u Ladimirevcima... ljudsko srce nikad zadovoljno nije, u njemu se uvijek poneka želja krije!
|
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
ja nisam ni mogla dati savjet kad mi samoj nije uspijevalo
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 18> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |