Dnevnik mojih planova |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 24> |
Korisnik | |
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Problem je što mi se energija polako a sigurno troši a nikako da nađem vremena za ponovno punjenje baterija
![]() ![]() Zato sam si sve napisala da nekaj ne zaboravim -ovi dnevnici su baš dobra stvar
![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Ok Lilly zahvaljujem
![]() ![]() ![]() Z je doma pa će ga odmah moći preuzeti
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Vidim da si si natovarali hrpu zadataka, ali s tvojom energijom, vjerujem da ćeš sve obaviti 100%
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Sutra pakiram paket za tebe pa ga šaljem!!
|
|
![]() |
|
Posebna zahvala Brankici na današnjem danu u ime mene i mojih turbo limača.
![]() Na darovima neću hvaliti...slikati ću ih redovito
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
|
Podsjetnik za napraviti: - obećala sam slikati cvjetnjak-poslikaj - posadi V, Š, Z - samo su malo zatrpane lukovice u zemlji u tegli - poslikaj darove od Brankice -identificiraj imena (naravno da sam ih zaboravila)
- posadi biljkice
- posaditi sjemenkice od Brankice
- posadi sjemenkice već pripremljene
- posadi povrće za flance
- raspikiraj cvijeće koje je niknulo i spremno je za razdvajanje
- pošalji paket za Danči
- preokreni kompost
- raskrči vrt -grubo
- pripremi hladno vanjsko klijalište na vrtu
- okopaj vrt -pripremi gredice
- provjeri da li se jorgovan primio
- provjeri cijene žice za ogradu
- uplati zdrastveno
- kupi još zemlje
- pripremi teglice
|
|
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Mambusu treba godinu-dvije da krene, ali onda raste kao lud.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Današnji dan: - pranje veša, pripremanje za peglanje, kućna brzinska generalka... - brzinski ručak - odlazak do Brankice - prekrasno provedeno popodne...Brankica je jako ugodna osoba ( i njen muž naravno), na malenom prostoru jako puno biljnih vrsta...prekrasan psić... - dobila sjemenkice i biljčice - povratak kući gungula s klincima
|
|
|
|
![]() |
|
Hvala Vam na savjetima, zasigurno ću tako i napraviti....Lantana koliko je vremena bilo potrebno da naraste do te visine??
Već znam kud ću ga posaditi
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ako ne želiš da ti se bambus jako širi (širi se korjenima iz kojih rastu novi izdanci) onad ga je najbolje ograničiti staviti u zemlju neku barijeru, veliki lonac bez dna ili neki lim s kojim ga okružiš. Kod mene je narasto dva metra, a kod vas će još više.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Za banane pogledaj pod 'Egzotično grmlje i drveće'.
Bambus može rasti vani i na kontinentu, ali pitanje je samo koji. poz.. |
|
![]() |
|
Znaći sad da ga ostavim u tegli, kad još malo zatopl iznesem van i da ga onda posadim pokraj kanala (ako naraste ogroman)?
Kakvo mu je korijenje?
|
|
|
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Ja sam svoje posadila u teglice,ali i par komada ostavila pa ću ih pikniti u takozvani cvijetnjak!
|
|
![]() |
|
Bambus može kod vas vani jer ga imaju moji u VŽ i ogroman im je, raste pored šume u goricama.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Ma to sam ti ja kupila reznicu bambusa (onog za aranžmane) i ukorijenila je. Sad nisam ziher šta dalje.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Za bambus ne znam, jer ga ja nemam, a i tu kod mene u Rijeci je sigurno drugačije, nego gore, ali zato kod tebe ima proljetnih vjesnika. super.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Hej Lilly ja sam bila bolje sreće. Uspijela sam naći i par visibaba
![]() Jedini je problem što sam tri stat bila u šumi, kad smo se vratili dečki išli spavati a ja van srediti cvjetnjak do kraja..ušla sam u kuću prije 20 min...i naravno nisam stigla posaditi ulov...to mi ostaje za sutra.
Kupila sam zemlju..konačno
![]() ![]() Slikice ću vam staviti sutra jer nisam uslikala po danu a sad nema smisla.
Ujedno kupila sam si još par teglica. JUPIIIIII
![]() ![]() I posadila bambus..unijela sam ga u kuću, nisam sigurna da može van. Da li netko zna da li može van i kada???
|
|
|
|
![]() |
|
Danas sam ja bila u šumi sa MM,iskopali smo malo šafrana i zvončića. Jaglacima i visibabama ni traga!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
Večer drage moje...hehe vikend je pred nama večaras se sve pomalo pojavljujemo
![]() ![]() ![]() Mamaaa je stalno u banani pa da i ima bananu
![]() ![]() ![]() Nigdje nisam uspijela pronaći koliko ona naraste u jednoj godini????
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 24> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |