Početna stranica Početna stranica > Ostale biljne vrste - Forum o biljkama > Gljive
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Slike gljiva
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Slike gljiva

Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 11>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2009 u 02:58
na kraju varganji na stolu spremni za mljac,mljac....
sutra je novi dan
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2009 u 02:55
ovo nije gljiva nego daždenjak,koji nas uvijek prati u berbi gljiva...
sutra je novi dan
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2009 u 02:51
evo i ljetni varganj...v
sutra je novi dan
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2009 u 02:45
sada gljiva koja se sada pojavljuje,nije otrovna ali nitko ju od nas ne jede,a to je amanita gemata...
sutra je novi dan
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2009 u 02:13
Evo malo slika na ovoj temi,prvo BOROVI VARGANJI...
sutra je novi dan
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2009 u 15:41
...jagoda slikala sam i kad uhvatim vremena stavit ću sliku, ali sam našla u knjizi da je to vrlo sličan oblik vještičjem srcu  -   crvena mreža nije zatvorena nego se raširi kao krakovi hobotnice....velika polipovka, baš raste uz more....još sam "uzbuđena" od tog pronalaska !!!!!smile94 
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2009 u 23:48
Manči ono u tvom vrtu moglo bi biti vještičje srce,slikaj da vidim o čemu se radi.Tebi Griva želim dobar tek uz preostale zalihe gljiva,smile50 a ja sutra idem u lov na smrčke,pa ako bude sreće imati ću super ručak....
sutra je novi dan
Na vrh
griva1978 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1612
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje griva1978 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2009 u 23:13
...malo bacila pogled na gljive na stranicama i moram priznati da mi zazubice rastu :)))))))....bome će sutra biti izvlačenje zalha iz friždera.. već mi one šparoge izlaze na uši....
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2009 u 22:54
.....divno!!!!

....jucer sam nasla u vrtu neko cudo od gljive, mozda vjesticje jaje....bijela polukugla, iz nje izlazi crvena mreza, muhe se kupe na nju.....
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2009 u 03:26
Na kraju i GNOJŠTARKA ATRAMENTARIA koju nisam jela.Ona je naime jestiva ali se ne smije iza nje piti alkohol.Meni to naravno nije smetalo ali inače je ne jedem.
sutra je novi dan
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2009 u 03:18

Našla sam i VILIN KLINČEC...

sutra je novi dan
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2009 u 03:14
Još jedna slika JURJEVKI...
sutra je novi dan
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2009 u 03:10
Evo me malo na ovoj temi sa novim slikama aktuelnih gljiva.Ubrala sam i jela JURJEVKE...
sutra je novi dan
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2009 u 02:25
evo krenule i gljive i to crveni ili rujni pehar koji je lijep ali bez neke vrijednosti što se tiče jela,ali biti će brzo smrčaka,,,,,
sutra je novi dan
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2009 u 01:54
Dobro si to konstatirala,sove ili noćne ptice.Šteta je još spavati,ili se gleda kakav dobar film ili se piskara na forumu.smile229
sutra je novi dan
Na vrh
zvonkica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvonkica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2009 u 01:44
Prave smo sove!
Bez boja i cvijeća nema ljepote !
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2009 u 01:39
Važi Zvonkice samo da krenu ožujke,smrčci,jurjevke,lisičice....
sutra je novi dan
Na vrh
zvonkica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvonkica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2009 u 01:11
Ja bi na praksu!
Bez boja i cvijeća nema ljepote !
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2009 u 19:07

Zvonkice još malo teorije iz Ožujke...

sutra je novi dan
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2009 u 19:01
Zvonkice evo ti još malo teoretske poduke...
sutra je novi dan
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 11>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.