Malo smo se ponovili... |
Odgovori | Stranica 123 49> |
Korisnik | ||
voki
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 02 Listopad 2007 u 08:50 |
|
Prinova lukovica |
||
život je bajka koju sami pišemo...
|
||
Sponzorirani linkovi | ||
TeaK
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Baš mi se sviđa ova slika sa 1 paketića s lijeve strane!!!
Sad mi i napiši što piše na njemu s detaljima kad cvjetava i slično!!! Sutra sam malo u šopingu pa da se nađe za svaki slučaj!!!!! |
||
Donata
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Pošto Voki nije tu ....andrea to je ukrasna djetelina...ima negdje post...
|
||
andrea01
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Sad si me podsjetila da ju je stavio na toj temi!!! Thanks!!! |
||
andrea01
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Evo i ja se malo ponovila!!! |
||
Donata
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Lijepa kolekcija....andreaova krizantema je fantastična...šatirana...
|
||
andrea01
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Uh, koji je bio izbor, niske žute sa crnim okom u sredini... ali ova je bila posljednja i tako mi se svidjela da je "morala biti moja"!!! A i ovaj aster koji se slabije vidi je skroz niska vrsta... malo različit ali visoki već imam tako da... nisam odoljela!!! Ažurirao andrea01 - 04 Listopad 2007 u 20:56 |
||
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
crveno i bijelo su erike?Strašna je ova čupava krizantema
|
||
andrea01
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Da, stvarno je krizantema posebna... malo ostala zbunjena jel je bila i jako slična biljka na kojoj je pisalo "caluna" ili tako nešto slično!!!
Ćak sam ostala zatećena, toliko se trudila, a nisam mogla onako na brzinu potrošiti 100 kn!!! |
||
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
te callune su jako slične erici,iskreno i ja ih mješam
|
||
voki
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Kako je odlično ukombinovano jedno sa drugim!
Ne znam koja je biljčica lepša, ali ovako zajedno deluju fenomenalno. |
||
život je bajka koju sami pišemo...
|
||
aurora2
Trajnica Pridružen: 22 Lipanj 2007 Lokacija: Switzerland Status: Offline Bodovi: 2880 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
A ja jucer krenula po begonije ali nisam nasla ono sta sam htjela pa sam kupila dva amarilisa....jos nikad ih nisam imala, pa rekoh vrijeme je da pocnem. Necu slikat pakiranja ali samo da se zna da su i oni tu.
|
||
andrea01
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Inače kad dođem u rasadnik sa obilnijom ponudom zgubim se jer mi se puno toga sviđa, tako da je to bilo samo onako nabrzinu da se što prije prestanem "mučiti"!!! I na kraju kad sam ih slikala onako poredane sva sam bila na ponosna što je moja "muka" tako lijepo ispala!!!
|
||
aurora2
Trajnica Pridružen: 22 Lipanj 2007 Lokacija: Switzerland Status: Offline Bodovi: 2880 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Voki, evo da ti ovdje odgovorim: jedan narancasti i jedan bijeli prosaran crvenkasto....a ako nastavim citati ovo sta ti pises o amarilisima, odoh i po jedan crveni (nigdje ne vidim one zute koje si negdje spominjao....bio je samo jedan koji je vise nekako zelenkast...oko njega sam se dvoumila...) |
||
aurora2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
A meni je MM jos duzan jednu biljcicu za rodjendan....a saznala sam za jedan rasadnik tu blizu, ali nikako da odem do tamo... |
||
Arwen
Odrastao grm Pridružen: 02 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 1192 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
i ja bila jutros u shopingu!
kupila sam sjeme pelargonije, jaglaca, vodenike, bosiljka, mažurana. i lukovice šafrana i lukovicu ciklame. baš sam sad idem tražit informacije šta da radim s lukovicama, a sjeme će čekati proljeće...... Ažurirao Arwen - 18 Listopad 2007 u 09:53 |
||
Arwen
Odrastao grm Pridružen: 02 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 1192 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
i ružmarin za na balkon!
|
||
andrea01
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Kako nas "male" stvari vesele!!!
|
||
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
evo i ja nabavio nekidan par ukrasnih trava da usarenim malo vrt....
|
||
Odgovori | Stranica 123 49> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |