matsui-moj mali vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 4> |
Korisnik | |
matsui ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Veljača 2009 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 48 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 17 Ožujak 2009 u 13:09 |
Pozdrav svima!Relativno sam novi na forumu,naisao sam na ovu rubriku pa sam mislio da je ovo najprikladnije mesto da objavim par fotki.Radi se o mom malom vrtu koji se nalazi u gradu,ispred mojih vrata na petom spratu stambene zgrade.Uglavnom preovladavaju hibiskusi,tu je i drvo zivota,palma,kaktusi,ima i raznog zacinskog bilja
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
matsui dobro nam dosao! nazalost u tuđoj temi si stavio svoje slike a ja sam tvoj post i slike prebacila i otvorila ti tvoju temu,ukoliko nisi zadovoljan nazivom teme to se da sredit,nadam se da se ne ljutis. sljedeci put pazi kamo stavljas slike
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Hvala na posjeti u moj vrt, a sad sam ja došla u tvoj i mogu reći samo koliko tu svega ima, super
|
|
![]() |
|
matsui ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Veljača 2009 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 48 |
ima i biljka mesozderka al od tog nemilog dogadjaja kad me zamalo nije pojela ostavio sam je da sama brine o sebi i u taj deo vrta vise ne ulazim...svi u zgradi se pitaju gde ima nestaju kucni ljubimci
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Bravo...ovo me podsjeca na mene u nekim proslim vremenima kad sam i ja zivjela na 5. katu zgrade i ne imala mjesta za sve sto sam htjela saditi...Ti samo dokazujes da ljubav ( prema cvijecu) nema granice....
![]() |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Prekrasne biljke i prekrasno iskorišten dio zgrade koji je inaće prazan i neugledan
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
dobro nam dosao!
![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Divno uređena unutrašnjost zgrade
![]() Dobro došao ![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
dobro dosao...vrtak ti je fora,samo naprijed ...
|
|
![]() |
|
Cvita ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 261 |
Dobro nam došao! Ovo je još jedan dokaz da ne moraš imati vrt da bi imao "vrt". Svaka čast!
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
dobrodošlica i od mene
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Matsui..dobro dosao/la...i kad stignes,slikaj nam svaki cvijet posebno... tako ce nam se predstaviti sami
![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
stvarno lijepa unutrašnjost zgrade, dobrodošao!
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
Hvala svima na dobrodoslici i cestitkama!
Da,uradicu to,jer pola biljaka koje se tu nalaze nasledio sam od komsinice preko puta mene pa ne znam ni kako se zovu ni koje su vrste a to bi bio dobar nacin da mi vi to razjasnite.Imam i dosta slika koje sam slikao ranije,pa cu prvo objaviti neke od tih za koje smatram da su zanimljive.
Jedna jako dobra stvar kod ovog mesta na kome drzim biljke je ta sto je na poslednjem spratu na kome se nalazi svetlarnik koji suncevim zracima obasjava nam zgradu,tako da biljke imaju svetla kada ga ima i napolju.Druga dobra stvar sto je tu uvek sobna temperatura.Treca stvar je sto na spratu ima samo cetiri stana,a moj je u suprotnom uglu od stepenica pa je to mesto gde se retko prolazi,al...
To bejahu dobre strane,a sad da predjem i na one lose kojih nazalost ima.Kako je to zadnji sprat tu se nalaze(kao sto se moze videti na slici) pod (a) merdevine koje vode na krov i pod (b) kutija sa kojekakvim osiguracima. Pod (a) imam problem sa majstorima(u zadnje vreme najvise iz kablovske televizije) koji iz raznih razloga moraju izaci na krov,pa onda bez upozorenja pomeraju cvece i biljke,gaze ga,lome ga i slicno.Pod (b) je slicno,samo sto se tu ukljucuju pored majstora i stanari koji oce da obave neku popravku u kutiji sa osiguracima i sklopkama pa opet dolazi do gore navedenog problema....Jednom recju njima(majstorima) kao i vecini stanara to cvece smeta i na mene gledaju kao na cudaka.To da mi je nekoliko puta neko ukrao neku saksiju sa biljkom ne vredi pominjati
|
|
![]() |
|
Evo jedne starije slike:
![]() Nazvacu je: Hibiskus u cvatu na petom spratu
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
s velikim nestrpljenjem očekujem nove fotografije tvog "malog spratovskog vrta", i neznam kako da napišem a da me se ne shvati pogrešno ali svaki muškarac koji voli cvijeće je famozan muškarac
|
|
![]() |
|
Što se s slikama desilo?? |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Dok sam ja ušetala na novu temu - nestale sličice
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
voljela bih vidjeti novosti u tvom malom spratovskom vrtu
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Mislim da je došlo do greške, koju smo počinili i mi neki drugi kao početnici. Stavljena slika na photobucket i onda obrisana.
E pa ovako: slike ne brisati sa photobucketa jer nestanu i s foruma. Tako mi koji smo htjeli kasnije pogledati tvoje cvijeće ne vidjesmo ništa. Možeš opet ispočetka i ne briši sa pb.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 4> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |