Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - matsui-moj mali vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

matsui-moj mali vrt

Odgovori Odgovori Stranica  123 4>
Korisnik
Poruka
matsui View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Status: Offline
Bodovi: 48
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje matsui Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: matsui-moj mali vrt
    Objavljeno: 17 Ožujak 2009 u 13:09
Pozdrav svima!Relativno sam novi na forumu,naisao sam na ovu rubriku pa sam mislio da je ovo najprikladnije mesto da objavim par fotki.Radi se o mom malom vrtu koji se nalazi u gradu,ispred mojih vrata na petom spratu stambene zgrade.Uglavnom preovladavaju hibiskusi,tu je i drvo zivota,palma,kaktusi,ima i raznog zacinskog bilja

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2009 u 14:10
matsui dobro nam dosao! nazalost u tuđoj temi si stavio svoje slike a ja sam tvoj post i slike prebacila i otvorila ti tvoju temu,ukoliko nisi zadovoljan nazivom teme to se da sredit,nadam se da se ne ljutis. sljedeci put pazi kamo stavljas slike
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2009 u 14:10
Hvala na posjeti u moj vrt, a sad sam ja došla u tvoj i mogu reći samo koliko tu svega ima, super
Na vrh
matsui View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje matsui Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2009 u 16:07
ima i biljka mesozderka al od tog nemilog dogadjaja kad me zamalo nije pojela ostavio sam je da sama brine o sebi i u taj deo vrta vise ne ulazim...svi u zgradi se pitaju gde ima nestaju kucni ljubimci
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3399
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2009 u 18:35
 Bravo...ovo me podsjeca na mene u nekim proslim vremenima kad sam i ja zivjela na 5. katu zgrade i ne imala mjesta za sve sto sam htjela saditi...Ti samo dokazujes da ljubav ( prema cvijecu) nema granice....Thumbs%20Up
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2009 u 20:07
Prekrasne biljke i prekrasno iskorišten dio zgrade koji je inaće prazan i neugledanClapClapClapSmile
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2009 u 20:16
dobro nam dosao!
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2009 u 21:26
Divno uređena unutrašnjost zgrade .
Dobro došao .
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2009 u 21:28
dobro dosao...vrtak ti je fora,samo naprijed ...
Na vrh
Cvita View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 261
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cvita Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2009 u 22:12
Dobro nam došao! Ovo je još jedan dokaz da ne moraš imati vrt da bi imao "vrt". Svaka čast!Thumbs%20Up
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2009 u 22:15
dobrodošlica i od mene Smile kod tebe nema čega nema Smile
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2454
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2009 u 22:18
Matsui..dobro dosao/la...i kad stignes,slikaj nam svaki cvijet posebno... tako ce nam se predstaviti sami Big%20smile..Wink..
Ako Se Desi Da Jednog Dana

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Stablo Da Nad Njim Place..
Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1418
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2009 u 22:20
stvarno lijepa unutrašnjost zgrade, dobrodošao!
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde
Na vrh
matsui View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje matsui Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2009 u 12:21
Hvala svima na dobrodoslici i cestitkama!

Originalno poslano od člana dzomba dzomba napisao:

Matsui..dobro dosao/la...i kad stignes,slikaj nam svaki cvijet posebno... tako ce nam se predstaviti sami Big%20smile..Wink..

Da,uradicu to,jer pola biljaka koje se tu nalaze nasledio sam od komsinice preko puta mene pa ne znam ni kako se zovu ni koje su vrste a to bi bio dobar nacin da mi vi to razjasnite.Imam i dosta slika koje sam slikao ranije,pa cu prvo objaviti neke od tih za koje smatram da su zanimljive.

Jedna jako dobra stvar kod ovog mesta na kome drzim biljke je ta sto je na poslednjem spratu na kome se nalazi svetlarnik koji suncevim zracima obasjava nam zgradu,tako da biljke imaju svetla kada ga ima i napolju.Druga dobra stvar sto je tu uvek sobna temperatura.Treca stvar je sto na spratu ima samo cetiri stana,a moj je u suprotnom uglu od stepenica pa je to mesto gde se retko prolazi,al...

To bejahu dobre strane,a sad da predjem i na one lose kojih nazalost ima.Kako je to zadnji sprat tu se nalaze(kao sto se moze videti na slici) pod (a) merdevine koje vode na krov i pod (b) kutija sa kojekakvim osiguracima. Pod (a) imam problem sa majstorima(u zadnje vreme najvise iz kablovske televizije) koji iz raznih razloga moraju izaci na krov,pa onda bez upozorenja pomeraju cvece i biljke,gaze ga,lome ga i slicno.Pod (b) je slicno,samo sto se tu ukljucuju pored majstora i stanari koji oce da obave neku popravku u kutiji sa osiguracima i sklopkama pa opet dolazi do gore navedenog problema....Jednom recju njima(majstorima) kao i vecini stanara to cvece smeta i na mene gledaju kao na cudaka.To da mi je nekoliko puta neko ukrao neku saksiju sa biljkom ne vredi pominjati

Na vrh
matsui View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje matsui Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2009 u 18:45
Evo jedne starije slike:
Nazvacu je: Hibiskus u cvatu na petom spratuSmile
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2009 u 14:36
s velikim nestrpljenjem očekujem nove fotografije tvog "malog spratovskog vrta", i neznam kako da napišem a da me se ne shvati pogrešno ali svaki muškarac koji voli cvijeće je famozan muškarac
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2009 u 19:40

Što se s slikama desilo??

Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2009 u 20:49
Dok sam ja ušetala na novu temu - nestale sličice Unhappy
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2009 u 23:52
voljela bih vidjeti novosti u tvom malom spratovskom vrtu Smile
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2009 u 09:03

Mislim da je došlo do greške, koju smo počinili i mi neki drugi kao početnici.

Stavljena slika na photobucket i onda obrisana.

E pa ovako: slike ne brisati sa photobucketa jer nestanu i s foruma.

Tako mi koji smo htjeli kasnije pogledati tvoje cvijeće ne vidjesmo ništa.

Možeš opet ispočetka i ne briši sa pb.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 4>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.