Moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4445464748 79> |
Korisnik | |
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kako ti je ovaj prvi nježan,bravo vrijednice
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
![]() |
|
![]() |
|
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
Svaka čast!
|
|
![]() |
|
sve u komadu i baš sam zadovoljna kako je ispala jer sam se bojala (taj rad je poklon mojoj kumi ali na njezinoj kutiji i morao je biti pažljivo odrađen). |
|
![]() |
|
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
Krasna škrinjica, samo me zanima da li je to salveta u komadu jer je savršeno?!
Ja imam nabore i na površini od 5 cm ![]() |
|
![]() |
|
baš mi je drago da ti se radovi sviđaju, a što se tiče završetaka platna, mislim da je najbolje, koliko ide preko rubova OK a ostatak bjeline pofarbaš tj napraviš prelaz sa sličnim bojama( i tak je to sa strane ) jedino ne ostavljam baš da se presavije skroz iza (na leđa platna) jer onda to i nije dobro. Ali na jednom sam to napravila tj, zaljepila i normalno da je bilo kasno kad se osušilo. E onda uzmeš bijelu boju i to prebojaš 2-3 puta da se salveta ne vidi . A isto to možeš raditi i sa strane ako ti ne odgovara da ti se vidi salveta ili ti se ne da packati i slagati boje. Mislim da si od svega ovoga nešto skužila
|
|
![]() |
|
Pemale ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 21 |
Jezuš,jel možeš vjerovati da sam sad pogledala svih 34 stranice?!
Umjesto da kuham dok mi bebica spava.
![]() Pre,prekrasno sve.
Sad mi molim te, pomozi.
Kako ti izgledaju platna sa strane kad stavljaš cijelu salvetu?
Zaljepiš ostatak ili odrežeš višak?
Nikako da izrežem točnu mjeru, a onda mi taj višak smeta.Ako ga zaljepim samo sastrane, ružno mi je, a ako režem, ne ispadne ravno.
Mislim da moram pod hitno po linere.
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Prekrasna škrinjica!
I ja imam takvu salveticu,cure mi poslale. Smijem ti ukrasti ideju ![]() |
|
![]() |
|
Prekrasna ti je škrinjica
![]() |
|
![]() |
|
hvala, hvala, trudim se, pridružuješ se k nama???? |
|
![]() |
|
to ti moram objasniti uz kavicu, jer to traaaaaajeeeeeeeeee |
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
![]() |
|
![]() |
|
gogsić...ajme super
|
|
![]() |
|
salomon ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 496 |
Ja ne mogu vjerovat da su to salvete!!!! Sad sam malo pogledala cijelokupan opus, i ne bih stvarno nikad pogodila da su to salvete.... Svaka čast Gogs!
|
|
Neke dane si golub...a neke kip...
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Gogs ovo je pravo osvježenje!!!
Prvo sam se oduševila ogledalima ( meni osobno je najljepši onaj sa cvijećem), pa zatim sa jajcima i tanjurom...super....ali ovaj zadnji rad je kao šlag na kraju!!!
Super, bravo!!!
A sada mi reci kako si nalijepila tako veliku salvetu da ti se nigdje nije pogužvala???
|
|
![]() |
|
hvala vam curke na pohvalama i komentarima, a unutra sam je radila bez podloge samo na prirodnu boju drva i nije čak ni loše ispalo. Šteta mi je bilo odbaciti te motive jer stvarno ne znam gdje bi ih upotrebila ali nikad ne reci nikad
|
|
![]() |
|
tu je salvetu dala bubamara a kupila je u Austriji samo zato šta ih je u paketu bilo ,mislim, 50komada. Malo je neobična za nas koji smo naviknuti na cveteke, klimteke i slične stvari ALI kuma mi donijela ovu kutijicu na joj naljepim njenu salvetu (koja je bila lijepa, zeleni cvijet)ali velika ruža koja ne bi uopće došla do izražaja i kad sam joj pokazala što bi ja stavila od nekih 5 motiva brzinom svijetlosti je izabrala nju i onda još zvala muža da mora doći vidjeti. I došao čovjek za sat vremena - naime stanuju u Jastrebarskom a ja u Zagrebu. E mislim da sad znate kakva je to euforija bila, a tek kad dođe po nju..... e miško doći će red da i ti svoju potrošiš samo strpljenja i onda iznenađenje |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
radovi više nego odlični nema šta, bravo
|
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Ma krasna kutijica i odlično zaljepljena salveta. Ja isto volim kada je pogledaš izvana pa je lijepa a onda otvoriš i iznenadiš se jer vidiš da i unutra ima nešto lijepo.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4445464748 79> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |