Moja mala radionica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 11> |
Korisnik | |
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
draga,evo san pogledala cijelu galeriju,iznova,i ne mogu se nadivit,kao da si za moju dusu radila,preprekrasno ti je sve odreda
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
nadalivz ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 124 |
Hvala hvala, vidim ja da obje volimo cvijeće i pitorico posvuda. I boje boje puno boja.....odmor za dušu i um
![]() |
|
![]() |
|
nadalivz ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 124 |
Neki novi radovi...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Ajme, koliko lipih radova, stvarno si bila vrijedna, moram sve još jednom pregledati, savršene su boce, je li to frosti?
I još kombinacija sa pjatom,mmmmmmmmm, pa ovi uskrsni pjati, odlično, oduševljena sam.
![]() |
|
![]() |
|
hvala dori-st nje frosti sve samo pitorico |
|
![]() |
|
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
Ženo draga kako si se ti naradila!!
Bravo, ne mogu ništa izdvojiti sve me oduševilo ![]() |
|
![]() |
|
Bome jesam. A šta mogu sad se pojavila neka narudžba za uskrsnim motivima a to se ne dešava baš često, pa treba onda to iskoristiti.
|
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Please, onaj gornji dio s bocama, je li boca bila mutna, ako nije frosti, ili? s čime si je prešla, gledam gledam, ne mogu skužit, a baš mi se sviđa?
|
|
![]() |
|
Ništa posebno malo sam iznijansirala dvije zelene i bijelu i tupkala spužvicom. Kad se sve osušilo kao i ostatak boce prešla sam s sredstvom za raspucavanje nakon toga s zlatnim prahom i to je to.
|
|
![]() |
|
Raspucavanje i zlatni prah, to je to, zato daje drugačiju nijansu.
Baš mi se sviđa, hvala na inf.
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
e ženo, stvarno si se raspištoljila. Radovi su ti za 100. Ne znam da li su ljepše kutije za vino, boce ili vaza, a tek tanjuri, ma sve i još k tome kompleti. Prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
boce i kutije mrak ! Bravo!!!!
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Jao, pa ovo je super! Toliko radova, stvarno ne znam šta bih odredila kao favorit! Prava "manufaktura" kod tebe! Vidim da je proljeće (bar ovo kalendarsko) razbudilo puno ljudi, a ti si se posebno raspištoljila!
![]() |
|
![]() |
|
hVALA Izzy draga, to mi je lijek za živce kad to radim ništa drugo ne postoji a nisu mi baš neki dani inače
![]() |
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Sve ti je krasno, šareno, proljetno, baš kako treba biti. A sad pitanje, što je to "frosti"?
|
|
![]() |
|
Frosti je boja za staklo koja nakon nanošenja izgleda kao da je smrznuta površina.
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
nježno,veselo,proljetno,jednom rijecju fenomenalno!!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
Hvala rose
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 11> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |