Saara - radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 56> |
Korisnik | |
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evo sad gledam tvoje radove i ne mogu to nać, a sigurna sam da je bilo u tebe
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ajme saara kako su ti jaja lijepa, a tek kutija.....
Bravo!!!
|
|
![]() |
|
esmeralda ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Kutija je odlična, a anđelu si možda sam o glavu trebala ostaviti bez motiva i onda bi to bilo dobro.
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
hvala tebi draga,ja presretna ako sam ti bila inspiracija u bilo cemu..i nemoj nista pitat,niti pisat,nema potrebe,samo naprijed,"kradi" do mile volje.. a sad,sto si vidjela kod mene a ne mozes pronac,to znaci da si sigurno pobrkala me s nekim ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
odlično saraa
![]() |
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
hvala vam svima. Ono kad si se "vratila" Kaća s puno radova onaj mi je tvoj k2 stvarno bio inspiracija da i ja pokušam, znam da sam bila oduševljena, a pjat koji sam zagledala sam našla jedan u tebe s ružama i jedan u Jassi
|
|
![]() |
|
Evo malo novih jaja sa stakalcima, listićima, perjem i travom
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Saara, super su ti jaja....ovo na štapiću mi je baš fora....to je rađeno sa onom " travom " ?
Super ![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Ova s perjem su mi super, baš onako profinjena!
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
super jaja draga,ovo sa travicom mi je genijalno,drugacije..
![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Cakana su ti jajčeka, imam isto žabicu jer moju jednu sestru zezamo da je žaba... vidi slučajnosti! |
|
![]() |
|
Jest Hana, trava je. Ma super su meni Franjica ove žabice. Ja bi ih svugdje stavila
|
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Baš su slatka jajca, i ova sa perjem i ova na štapiću, bravo draga.
|
|
![]() |
|
esmeralda ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
Odlične ideje, jaja su baš posebna, jako lijepo
![]() |
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
Evo jedna kutija za susjedu koja nas je danas iznenadila s freškom ribom
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
kada dobije ovakvu kutiju biće tu još ribe! Bravo! |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Ovo se zove mito u elegantnom i profinjenom stilu! Mene bi potkupila sigurno...
![]() |
|
![]() |
|
Elegantno vam hvala. Napravila sam još jednu. Stavit ću je kad se osuši. Ova je već pošla u susjede.
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Blago tvojoj susjedi!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 56> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |