Chat - Brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6364656667 113> |
Korisnik | |
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
heheh perla bravo, navcila si moj jezik
bubo ak aj je s lumosom?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
strpiiii seeeee......kaj trebaš od tamo mi ponovi, kukice visilice, 3d nekaj i ??
|
|
![]() |
|
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Gogsica moja, jučer smo svi otkačili!!! Naš mali je imao cijelu svitu aplaudera: MM, MS i njegova djevojka i naravno, ja. Uzbuđenje je trajalo od nedjelje, njega je na momente prala trema jer je imao solo početak u jednoj kompoziciji, Lupao je po jastucima, stolovima, piksama, svojim koljenima... i naravno po mojim živčekima, čak i pred televizorom i na WC. (Nije lako živjeti s glazbenicima iako su oni zvonka radost!)
Morali smo kupiti novu crnu košulju jer je staru prerasao, pa je jedna bila preskupa, druga preglancasta, treča je vukla na tamnoplavo.... (eto ti sad kombinacije klimakterij - pubertet)! Naravno da je ta psihoza djelovala na mene i danima sam mantrala, samo da sve bude OK, da ne zariba, da ne padne u depru... I hajde ti sad na kraju spavaj ili radi decoupage! |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Buba...buš nekaj i za mene uzela???? ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
uz dužno poštovanje jer si starija od mene, al fakat nisi u redu...u skoro pola godine me nikad nisi pozvala na kavu il nekaj da se upoznamo a već koji put tražiš od mene da obavljam kupnju za tebe, nit imam novaca viška a bome ni vremena, a uostalom ako se ne varam i ti si iz zagreba....no hard feelings...
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() ![]() .....mislila sam samo da pokupiš moj tanjur koji mi je tamo ostao na radionici....hvala draga |
|
![]() |
|
gle svaki put je samo nešto, ne bi ja ništa rekla da to ponekad i sama pokupiš i predložiš da odemo na kavu il nekaj pa da se usput i upoznamo....nego ja to svaki put još dodatno moram nositi kod jassi, dakle kod nje možeš doći po to a kod mene ne možeš.....
|
|
![]() |
|
...svaki put?....bila je jedna twin boja... ali ok....ne bum više, ziher.... primljeno na znanje.... ![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
mir cure
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
ne vjerujem pa ja sam stvarno truba
![]() ![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Joj Dula Lave, žao mi je što ti nisam poslala poruku, mislila sam da ti znaš za temu FORUMSKA OKUPLJANJA i da tebi ne treba posebno pisati. Čudila sam se kako te nema. Žao mi je, na Sajmu salvetica te neću vidjeti jer sam u Rijeci i onda malo u Istri. Vidim ja da ću morati potegnuti do srednjeg Jadrana za druženje s tobom. To će mi jako teško pasti
![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Danas bila u maloj Ofertissmi na Volovčici, veli mi prodavačica kako su se pojavili opet prozirni, glatki stakleni tanjurčeki, jasno zakasnila sam.
No ono što mi je bio vrhunac zabave je jedan tanjur sa tri suncokreta i nekom svjetlom pozadinom... prvi sam tren mislila da je netko zabunom ostavio tanjur odrađen u deocoupage tehnici!
Viš ti Kineze, već nas kopiraju
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
A zašto ne - ide to njima jako dobro, a tek kako je jeftino.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Daj molim te pogledaj ovo, mjesec dana nitko ne klepeće ovdje i onda se nas dvije odmah nađemo!
Kaj je bilo, kaj je započeo III. salvetni rat pa nigdje nikoga nema i svi ste zauzeli rezervne položaje.... Jasssi gdjeeeee ssssssi
|
|
![]() |
|
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Isusek, Isusek! - rekao bi Dudek. Točno se osjećam k'o Dudek. Stalno hodam za vama, a kad vas stignem vi ste barem sat vremena ispred mene - otišle!
Koordinacija pokreta mi je - 1 sat! |
|
![]() |
|
Prosim Prvi puta u životu sam osjetila teret kila ili godina (kako vam drago) i preplašila se puta u jednom danu
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Cure, kad će opet biti onaj sajam salveta? Ja za onaj nisam niti znala, malo sam nova
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
tko znaja bi voljela da bude i u splitu
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
javit će hippy na vrijeme kad će biti sajam
rose pa imamo i mi u st na svakoj kavici sajam
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
je iris,imas pravo
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6364656667 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |