Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Chat - Brbljaonica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Chat - Brbljaonica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6364656667 113>
Korisnik
Poruka
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 1545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2009 u 12:25
heheh perla bravo, navcila si moj jezik

bubo ak aj je s lumosom?
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2009 u 12:32
strpiiii seeeee......kaj trebaš od tamo mi ponovi, kukice visilice, 3d nekaj i ??
Na vrh
Perla View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1296
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Perla Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2009 u 13:38
Gogsica moja, jučer smo svi otkačili!!! Naš mali je imao cijelu svitu aplaudera: MM, MS i njegova djevojka i naravno, ja. Uzbuđenje je trajalo od nedjelje, njega je na momente prala trema jer je imao solo početak u jednoj kompoziciji, Lupao je po jastucima, stolovima, piksama, svojim koljenima... i naravno po mojim živčekima, čak i pred televizorom i na WC.  (Nije lako živjeti s glazbenicima iako su oni zvonka radost!)
Morali smo kupiti novu crnu košulju jer je staru prerasao, pa je jedna bila preskupa, druga preglancasta, treča je vukla na tamnoplavo.... (eto ti sad kombinacije klimakterij - pubertet)!
Naravno da je ta psihoza djelovala na mene i danima sam mantrala, samo da sve bude OK, da ne zariba, da ne padne u depru... I hajde ti sad na kraju spavaj ili radi decoupage!

Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 0
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2009 u 13:48
Originalno poslano od člana bubamara22 bubamara22 napisao:

strpiiii seeeee......kaj trebaš od tamo mi ponovi, kukice visilice, 3d nekaj i ??

Buba...buš nekaj i za mene uzela????
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2009 u 20:36
uz dužno poštovanje jer si starija od mene, al fakat nisi u redu...u skoro pola godine me nikad nisi pozvala na kavu il nekaj da se upoznamo a već koji put tražiš od mene da obavljam kupnju za tebe, nit imam novaca viška a bome ni vremena, a uostalom ako se ne varam i ti si iz zagreba....no hard feelings...
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2009 u 08:43

.....mislila sam samo da pokupiš moj tanjur koji mi je tamo ostao na radionici....hvala draga   
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2009 u 09:25
gle svaki put je samo nešto, ne bi ja ništa rekla da to ponekad i sama pokupiš i predložiš da odemo na kavu il nekaj pa da se usput i upoznamo....nego ja to svaki put još dodatno moram nositi kod jassi, dakle kod nje možeš doći po to a kod mene ne možeš.....
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2009 u 09:54
Originalno poslano od člana bubamara22 bubamara22 napisao:

gle svaki put je samo nešto, ne bi ja ništa rekla da to ponekad i sama pokupiš i predložiš da odemo na kavu il nekaj pa da se usput i upoznamo....nego ja to svaki put još dodatno moram nositi kod jassi, dakle kod nje možeš doći po to a kod mene ne možeš.....

...svaki put?....bila je jedna twin boja... ali ok....ne bum više, ziher.... primljeno na znanje....
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2009 u 09:56
mir cure
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2009 u 22:31
ne vjerujem pa ja sam stvarno truba Ouch pa nisam ovdje pročitala da je 19 bila kavica smile42a ja čekam da me Franjca zvrcne za kavu..neznam više gdje da pročitam kad je koji miting...baš sam žalosna..dal će tko doći sad 21-22 na sajam salvetica? 
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2009 u 08:40
Joj Dula Lave, žao mi je što ti nisam poslala poruku, mislila sam da ti znaš za temu FORUMSKA OKUPLJANJA i da tebi ne treba posebno pisati. Čudila sam se kako te nema. Žao mi je, na Sajmu salvetica te neću vidjeti jer sam u Rijeci i onda malo u Istri. Vidim ja da ću morati potegnuti do srednjeg Jadrana za druženje s tobom. To će mi jako teško pasti Wink(baš mi se putuje i s morem druguje). Obavezno mi se javi kad slijedeći puta dolaziš u ZG pa ćemo napravit neko okupljanje i preuzimam obvezu javiti ti osobno gdje i kad ae okupljamo.
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2009 u 21:31
Danas bila u maloj Ofertissmi na Volovčici, veli mi prodavačica kako su se pojavili opet prozirni, glatki stakleni tanjurčeki, jasno zakasnila sam.
No ono što mi je bio vrhunac zabave je jedan tanjur sa tri suncokreta i nekom svjetlom pozadinom... prvi sam tren mislila da je netko zabunom ostavio tanjur odrađen u deocoupage tehnici!
Viš ti Kineze, već nas kopiraju smile96
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2009 u 21:43
A zašto ne - ide to njima jako dobro, a tek kako je jeftino.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2009 u 20:47
Daj molim te pogledaj ovo, mjesec dana nitko ne klepeće ovdje i onda se nas dvije odmah nađemo!
Kaj je bilo, kaj je započeo III. salvetni rat pa nigdje nikoga nema i svi ste zauzeli rezervne položaje.... Jasssi gdjeeeee ssssssi

Na vrh
Perla View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1296
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Perla Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2009 u 22:13
Isusek, Isusek! - rekao bi Dudek. Točno se osjećam k'o Dudek. Stalno hodam za vama, a kad vas stignem vi ste barem sat vremena ispred mene - otišle!
Koordinacija pokreta mi je - 1 sat!
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2009 u 17:33

Prosim smile143fino detaljan izvještaj iz Bologne, pa ne spavate više!

Prvi puta u životu sam osjetila teret kila ili godina (kako vam drago) i preplašila se puta u jednom danu smile43. Baš ružno iskustvo prvog puta!
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2009 u 10:12

Cure, kad će opet biti onaj sajam salveta? Ja za onaj nisam niti znala, malo sam novasmile180
ANĐELKA
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2009 u 10:14
tko znaja bi voljela da bude i u splitu
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2009 u 10:19
javit će hippy na vrijeme kad će biti sajam

rose pa imamo i mi u st na svakoj kavici sajam Tongue
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2009 u 10:46
je iris,imas pravo
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6364656667 113>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,844 sekundi.