Andjeoske trube |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Korisnik | |
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
....mala utjeha...i moja je želja trublja....nije baš jednostavno doći do nje....sjemenke su malo komplicirane za sijanje, a ja nisam baš vična tom poslu, tek učim , nemam sjemenki i ne bi se upuštala još u to .......puno je jednostavnije sa reznicama, a to treba čekati kada se drvca orežu...opet mala utjeha, sad će biti 1 god da sam na forumu i nisam pronašla trublju....strpljenja....bit će, sa biljkama nema žurbe.....
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
DANČI ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 378 |
Eto ja isto nemam trubicu,pa nažalost mogu se samo upisat na tvoju listu želja..
![]() |
|
![]() |
|
maryann ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 246 |
nikoga ne interesira kumkvat steta ...nadam se da ce se ipak neko smilovati i poslati mi andjeosku trubu
![]() |
|
![]() |
|
maryann ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 246 |
Bog cure nova sam na ovom forumu a volim cvjece...nikad do sada nisam vidila te anjeoske trube pa molim ako vam nije tesko da mi neko posalje sjeme u zamjenu cu zakorjeniti moj KUMKVAT . Unaprijed hvala
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |