Moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4142434445 79> |
Korisnik | ||
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Četvrtastih tanjura (kao kod anđelke na slikama) po 8 kn ima u Ofertisimi u Zapruđu! Ja ih tržila!
![]() Javi ako treba da ti ih donesem i koliko komada! |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
|
e moja dori, taman krenuli ali nema više ovih tanjura. Sad čekam četvrtaste da se pojave negdje, ali gdje??????????? ![]() |
||
![]() |
||
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
|
čekamo vikend - uradak |
||
![]() |
||
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
|
Krenili tebe ovi pjati, ne zna se koji je bolji.
![]() |
||
![]() |
||
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
|
Čipkasti tanjur je predivan. Zarazila si i mene. Danas sam si u Ofertisimi kupila jednog da probam! Obratim se za savjet ako zatreba.
![]() P.S. Cure, ja sam joj sestra!!! ![]() |
||
![]() |
||
|
dogovorit ćemo se, bit će nas puno i jako jako veselo
![]() ![]() |
||
![]() |
||
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
|
mogu li ja biti malo tvoja sestra? ovaj me je tanjur baš oduševio!!! bravo!
|
||
![]() |
||
|
ili nešto počneš pa to radiš danas, pa drugi dio za 5 dana pa opet pauza od tjedan dana - tako nešto upravo mi se događa |
||
![]() |
||
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
|
A ne može uvijek ići, meni ne ide po dva-tri dana a onda me nešto uhvati i počnem tri rada odjednom raditi, jedno bojam, drugo šmirglam, na trećem lijepim...E onda sam sama sebi ko luda...
|
||
![]() |
||
|
ha ha ha pusa |
||
![]() |
||
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
|
Čekamo to tvoje "baš mi nekako ne ide"... uzet ću slobodan vikend da naparim oči na tvojim novim radovima!
|
||
![]() |
||
esmeralda ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
|
Nemam riječi
![]() ![]() ![]() |
||
meni je super u životu
|
||
![]() |
||
|
za sada sam sa tanjurima gotova, dok me opet ne ulovi. Sad nešto smišljam ali baš mi nešto ne ide.
|
||
![]() |
||
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
|
I još jedan? E ovaj bi baš lijepo izgledao u "mojoj" sobi! |
||
![]() |
||
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
|
oduševili su me tvoji radovi, pogotovo oni sa stakalcima. a od tanjura ovaj mi je naj naj najljepši
![]() ![]() [/QUOTE] |
||
![]() |
||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
|
čipkasti tanjur
![]() |
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
gogs majstorica si od svega,ali brate sto ti tanjuri idu,jedan ljepsi od drugog
![]() |
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
![]() Stvarno si nemoguća sa ovim radovima!!!
Netko je dobro napisao...da nas stvarno "blesiraš" svojim radovima...mislim da sam postala ovisnik o tvojim stranicama...
|
||
![]() |
||
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
|
već sam ti rekla da mi je onaj za sister prekokrasan
|
||
![]() |
||
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
|
"Čipkasti tanjurček" čista poezija, psoeban, ni jedan na cijelom fourmu mi nije bio tako poseban kao taj!
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4142434445 79> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |