Naše vikendice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 32> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
NIje život već ti . Ja to gledala sa toliko ljubavi i smiješkom a ti napravi tužan kraj
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Od tri dana u vikendici dva su nam bila prekrasna, pa je mm krečio voćke, a ja sam iskoristila za sadnju i sijanje.
Treći dan je padala kiša, pa je mm malo sređivao garažo
Nemalo smo se iznenadili kada smo na njegovoj omiljenoj polici sa starim alatima ugledali gnjezdo -desno na vrh police
I evo malo iz bližeg
Za ovo su već trebale skalice
Ovo nisam vidjela niti ja već samo objektiv mog fotića
Svake nam godine ptičice naprave gnjezdo, ali vani pa to nije problem. Ove godine nismo mogli a da ih ne ometemo u njihovom životu. Vlasnicu ovih jaja nismo sreli, jer se vjerovatno bojala doći kad smo mi bili tamo.
Dali će uspjeti podići ove male ne znam, nije baš sigurno, jer smo je ne hotimice spriječili u tome, ali život je jednostavno ponekad okrutan.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Jesi posijala i tu metliku treba se kući vratiti ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
TRIŠKA PROČITAJ!!!! Nekad me ne pročitaš. Reci svome Šmrcku, još sam učenik, kada i koje povrtaljke sadiš u Skradu? E moram za struju navratiti u Skrad, obićiću tvoju vikendicu ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
trisa vikendica je odlična a i ona mala triša je prekrasna,kako ona samo uziva. svaka čast slike su odlične
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
I ja draga moja, i da znaš najozbiljnije ćeš napraviti izlet u Hrvasku i organiziramo dan foruma u mojoj vikendici u Skradniku, pozovemo svih, mesta ima koliko treba.
Evo sutra idemo gore, Jagoda me opskrbila biljkama, cvijećem, kupila sam pomidore, celer - presadnice, a sjemenje je već gore. jedva čekam.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Jedva čekam kad ću doći i sve to vidjeti
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Triša, MM se svidjelo zato što za takav objekat, koji nije na čvrstim temeljima ne treba građevinska dozvola. A to znači puno manje papira, troškova, živciranja. Ali vlasništvo.... ipak treba.
|
|
![]() |
|
Kat. rea - nema veze mi to zovemo šatora, moš mislit kućica 2 x 2,5, a visina da ja jedina u njoj stojim (152 cm), ali ljeti se živi vani i na plaži i to je to. Ne znam dali netko nešto prodaje,ali sada je svima dolje prava panika jer to je sve napravljeno "onako" na ničijem - vidjet ćemo što će biti i mi čekamo rasplet.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Ma bravo Triša, ti malo u gorje, malo na more, ali svugdje uživaš i dišeš punim plućima
![]() Danas sam MM pokazivala vaše vikendice i kako ste sve lijepo uredili, a njemu se posebno svidjela ova na moru. Veli baš super i ja bih tako u robinzonijadu, pitaj prodaje li netko tamo nekakav krš. Ali sa njim bi to bila stvarno robinzonijada jer on nije čovjek od alata, njega takve stvari ne poznaju
![]() |
|
![]() |
|
Danas smo mm i ja bili malo u vikendici na moru kraj Uvale Scott. Još se baš nije jako zazelenilo, ali je zato bio tepih od suhog lišća. Pomeli smo lišče i očistili čuvarkuće, koje se ovdje bore u hladovini
Ne bi čovjek vjerovao da je skoro na samom moru vikendica u potpunoj hladovini, da se preko ljeta uvijek pokrivamo dekom, a deset m smo od mora, kao da smo u šumi.
Zato imam problem sa cvijećem, no ipak smo odlučili ispred, gdje ima malo sunca napraviti dva kamenjara, pa smo danas dovukli malo kamenja s plaže i napravili dva cvjetnjaka.
Kućica je gore, a cvjetnjaci će biti ispod nje, pa valjda će nešto uspjeti i u hladovini.
Jedan je pod ovom živom stjenom
Drugi malo bliže našim stepenicama, ljeti će im ipak dolaziti malo sunca
Sutra slijedi nastavak: sađenje bakinih palmica, aloe striatule koje sam danas dobila, čuvarkuća, jedna agava, a naći će se i neko drugo cvijeće.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
xenija nadam se da će i tvoj crveni božur tamo cvjetati, jer sam jednog posadila tamo, ako ne preselit ću jednog iz Rijeke.
Niho kod nas se kaže: dođi i nogom otvori vrata (znači da su ti ruke pune).
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
uvek nesto novo i zanimljivo:)
|
|
![]() |
|
xenia64 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
Evo mene da malo bacim oko u tvoju vikendicu.Vidim da se vrijedno radi.
|
|
![]() |
|
Sve izračunato samo trebaš doći, sa puno cvijeća
![]() |
|
![]() |
|
Nihice, ja sam za susret, ajmo izračunat koliko ti je od Bihaća do granice, i koliko je meni - nađemo se na pol puta, pa makar to bilo i u BiH, dovedi tm i ja ću mm - kafa će pasti i to sa šlagom, a može i ručak, onda vi skočite vidjeti kako je kod nas u Skradniku, pa mi kod vas u Bihać i tako šetamo, šetamo i uživamo.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Mene nema 5 dana hoćeš da me uloviš ,a ja neznam ovdje nešto malo a tamo pogotovo . Dođi po mene i biću kod tebe bar 2 dana da se nagledam cuki a i tvog mmmmmm
|
|
![]() |
|
Da, da evo mene jutros. Zna se on branit, dok je bio mlađi veslao, hrvao, a sada se naravno udebljao, ali još ima snage za petoricu, a računajte da ja stojim sa zračnicom iza vrata.
Cure očekujem vas, livada velika, korak od Delnica, a dva koraka od Bihaća, ajmo druženje forumaša u Skradniku, kako bi to bilo dobr.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
trisa gledam ove predmete iz starine,i ne mogu se nadivit..i ne mogu si pomoci,odmah sam sinjalavala sta bi se sve moglo obljepit salvetama
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Idem ija sa tobom računj na mene ---Kad ćeš Triša dići po mene da dođem kod tebe
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 32> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |