Zakorjenjivanje |
Odgovori | Stranica <1234 12> |
Korisnik | |
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Voki,nisam znala da se tako magnolija može zapelcati.Reci mi koliko veliku granu stavljaš,sa koliko pupova...?
|
|
Sponzorirani linkovi | |
voki
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odrezao sam vrh jedne grane magnolije, nekih 10-15 cm dužine i stavio u vazu pored 2 grane od vrbe i magnolija je pustila korenčiće. Prvo sam je posadio u saksiju na terasi, a planiram da je posle premestim u dvorište.
|
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Voki,ja nikako da dođem do magnolije,probat ću tako
|
|
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja sam prosle godine kupila jednu
ali posto imam jednog malog nestaska on ju je pregrizao zubicima zako da sam je skratila sto nisam smjela izgleda uraditi jer se je ona poslije toga osusila sad cu morati ponovo kupovati ili cu kod komsija krasti grancice |
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma Dina,grančicu lako nabaviš.To i svatko hoće dati ali nikome se neda pelcati za druge
|
|
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Grancicu cu ja nabaviti pa makar morala preko ograde preskakati
|
|
voki
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E to se zove ljubav prema cveću...
|
|
|
|
dina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
to se zove moj voki poderane hlace
preskacuci ogradu poderala sam hlace ali nije mi zao |
|
angi
Odrastao grm Pridružen: 02 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1139 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sjajno Dina, već si uspjela ?
|
|
Donata
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Graničica već baca šibljice sa pupovima....a ja uspjela zakorijeniti
4 pelcera od plavog krumpirovog grma....bez vrbe i hormona...pročitala da se plavi može sada stalno rezuckati...i zakorijenjivati...iako je u cvijetu.... |
|
voki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ima li krumpirov grm semenke, biljka je predivna, ne da bi mi čučnula, samo tako...
|
|
|
|
dina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Donata zaista je prelijep
|
|
dina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
anqi uspjela sam od komsinice ukrasti malu grancicu
posto je ona skrtica nisam je ni pitala da mi sama odlomi |
|
Donata
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa od kada ga imam 3-4 godine nije se desilo da od otpalih a ocvalih cvijetića - na grani ne ostane nikakav plod- da iznikne nekakva mladica... Od reznica nije uopće problem zakorijeniti ovu prekrasnu biljčicu koja cvate cijelo ljeto...Cvjetići ne traju dugo - par dana ali se zato izmjenjuju konstantno...Sa dobrom prihranom grmić bude prepun cvijeta da list nije niti vidljiv... |
|
voki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala na informaciji.
|
|
|
|
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odlično dina samo pazi na hlače.
|
|
dina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hehehe dobro sam prosla
|
|
Nina
Već proklijao Pridružen: 30 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 233 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
je li netko probao zakorijeniti grančicu oleandera?
ja sam mislila sad nekad, pa ako netko ima iskustva.....
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drage,i dragi,moji!
Svatko ima svoj način pelcanja tako i ja.Probala sam,kako sam znatiželjna morala sam,sve načine koje sam čula i sve je to ok,nešto se primi nešto ne.I sad,iz mog višegodišnjeg iskustva pelcanja svega i svačeg došla sam do zaključka da je najefikasnije pelcanje ispod staklenke.U 90% slučajeva se biljke prime.
Kakvo vi imate iskustvo,koja vam je najdraža,ili najbolja,metoda pelcanja?
|
|
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve zavisi. Prije 10-tak dana sam odrezala juku i stavila u staklenku s vodom već ima hrpu novih žila. Pelargonije sam samo odrezala grančice i stavila u zemlju i sad već i ti mali pelceri imaju cvjetove i pupove, naprosto da ne povjeruješ.
|
|
Odgovori | Stranica <1234 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |