Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Cvijeće foto... > Moj grad u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Slavonski Brod
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Slavonski Brod

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2345>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2008 u 21:59
Malo sam pregledavala stare cd-e i pronašla sam još nekoliko fotki iz Broda.

glavna pošta

kazališno-koncertna dvorana

klasična gimnazija

franjevački samostan

Ivana Brlić Mažuranić

Gimnazija Matija Mesić

Naselje Slavonija 1

gradska uprava

park

Adio do slijedećeg javljanja iz Broda!
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2008 u 21:46
Najljepše je doći tijekom ljeta...korzo je prepuno cvijeća i izgleda jako lijepo. Šeflera i Miha, baš ste sretni što imate mogućnosti, ali i avanturistički duh pa putujete i uživate u ljepotama Hrvatske. DOBRODOŠLI U SLAVONSKI BROD!

P.S. Ovo mi je poruka No. 505 S CRTOM
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
TeaK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3272
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TeaK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2008 u 12:33
Ajme vidi ti njih.... Bravo, bravo , a da ste rekli na vrijeme mogla se i kava u Brodu popiti......
Na vrh
rena View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 767
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2008 u 22:01
Ove su mi slike vrlo poznate, imam priliku cesce uzivati u ljepotama ovoga grada. Odmah mi je toplo oko srca! Hvala
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2008 u 21:52
smile141 Svaka ljepota me oduševljava!!! Svaka čast Šefi i miha!!! 
Na vrh
Dalmax22 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 665
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dalmax22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2008 u 20:50
Super slike!!!!!!
Na vrh
alkemicar View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1384
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alkemicar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2008 u 18:12
predivne slike, svaka čast
Na vrh
Branka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3031
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Branka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2008 u 18:10
stvarno si brza nema šta , lijepo od tebe što nam pokazuješ ljepote lijepe naše , ja samo neznam zbog čega svi ljudi putuju nekud u tursku , egipat  grčku ..... a kod nas je sve još neistražena zemlja  a takvi smo mi , sve nam je lijepše što je tuđe, ili najslađe je ono što je zabranjeno tj. nedostupno --prekrasno smile78
Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2274
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2008 u 12:20
Mi jako volimo švrljati po ljepoj našoj pa smo se tako u subotu  smile115do Slavonskog Broda.
Prošetali, popili kavu i rikverc doma!
Evo što smo uslikali:

Brodski korzo

Sava i njeni stanovnici

zalazak sunca

Švrljali smo i po tvrđi

I tako dalje.....

Fascinantno mjesto! Razumijem zašto su kopali i da je netko naježio dok je iskopao sve te kanale za obranu, ali koji b... je to išel ponovo zakapati- to mi nije jasno???
smile42
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2008 u 21:54
Hvala Andrea, baš mi je drago da ti se sviđa!
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2008 u 21:44
smile55 Dada!!! Baš je lijep grad!!!
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2008 u 21:24
Evo još fotkica iz mog Broda! U središtu grada je smještena velika Brodska Tvrđava izgrađena početkom 17.stoljeća i Brodsko Korzo, najveći trg u Hrvatskoj,a 2006. proglašeno je za najljepši trg u Hrvatskoj.

Ovo su dijelovi Brodske tvrđave

A sad malo snijega...

Franjevački samostan

Naše šetalište uz rijeku Savu

Naravno da u Brodu ima još puno lijepih lokacija, ali možda bi bilo najljepše da svratite u Brod i da sve vidite svojim očima. I na kraju...vatromet!

Na vrh
TeaK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TeaK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2007 u 20:56
Čekaj Vepre uskoro ću ja u Brod, a onda pada slavonska kavica. Moramo novim članovima pokazati kako smo mi dobri, zar ne?
Na vrh
vepar View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1708
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vepar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2007 u 20:50
Mogu reći da sam jako zadovoljan.Izvrsno Tea.smile112
vozi sigurno vozi bager
Na vrh
TeaK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TeaK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2007 u 23:28
Bitnu stavku si savladala, stavljanje slikica...

A sad lijepo poslikaj svoje biljkice i malo nam se pohvali i naravno prokomentiraj naše....
Na vrh
Dubravka View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 16
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dubravka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2007 u 23:01
Originalno poslano od člana TeaK TeaK napisao:

Evo mi pojačanja.... Možda sam ja slavonska snaha, ali ipak ima slavonki koje me podržavaju.

Prekrasan pogled na spojnicu dviju država HR i BiH.

Dobro došla Dubravka i dugo nam ostala smile73

Smile

Hvala, nećete me se tako brzo riješit, ne brini Wink
Na vrh
TeaK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TeaK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2007 u 22:55
Evo mi pojačanja.... Možda sam ja slavonska snaha, ali ipak ima slavonki koje me podržavaju.

Prekrasan pogled na spojnicu dviju država HR i BiH.

Dobro došla Dubravka i dugo nam ostala smile73
Na vrh
Dubravka View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 16
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dubravka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2007 u 22:53
Clap Svaka čast! Nek se zna da je i moj Brod lijep grad Wink

Na vrh
angi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1139
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje angi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2007 u 23:37
smile55 za Teak a za slike  a  smile227 za  ''zalazak sunca ''
Na vrh
Arwen View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1192
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Arwen Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2007 u 09:41
kako bi TeaK rekla......pjekjasno! Wink
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2345>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.