Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 332333334335336 370> |
Korisnik | |
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
lantana kod tebe raj zemaljski,nadivit se ne mogu
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
ptičija perspektiva
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
svaka čast lantana,zbilja predivno!
![]() |
|
![]() |
|
White ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 23 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 207 |
Ja neznam kako ovu divotu nisam prije vidjela..
![]() |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Lantana
![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() |
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Lantana draga baš si me nasmijala. Neznam da li si se penjala kao divokoza ili si glumila pticu, ali iz ove perspektive slike tvoga vrta su izvrsne.
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Odlično, kad prođe sezona lijepo se spremi i dođi u Rijeku. Tu ima još fasada za farbanje, a dat ću ti i fotoaparat!
Malo tko zna od kamena i kosine napraviti takvu ljepotu.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Kako ono reče naša SilveK "naradila sam se ko konj", tako i ja, ali nažalost ne u vrtu nego po kući, sve spremno i očišćeno, čak sam i fasadu pituravala i popela se visoko, a onda mi vrag nije dao mira nego sam malo slikala iz ptičje perspektive, dobro da mi fotoaparat nije pao u fasadex.
Ovaj dio ja zovem mali japanski vrt: festuca glauca, forzicija, lavanda i žuta gazanija, malo žala i kamena ![]() Još vrta odozgo ![]() ![]() ![]() Ruže i travnjak ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
kod tebe je sve ljepše i ljepše
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ma voli Niho tebe Triša, ali ona ti je strašno brza, moramo mi još vježbati za nju stići. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Može li išta mašiti Trišu ,pa evo i mene moja Lantana , ne mogu se javiti nizašta od nje --oči joj gladne
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Lantana, isprazni PP
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Proljeće, znaš lantana ti je jako žilava biljka i kad misliš da je gotova ona krene. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Bit će Lilly i kod tebe rascvjetano, treba vrtu malo vremena da sve razraste i zauzme svoje mjesto, a vidim ja da je i kod tebe krenulo. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Kod mene su na jednoj lantani krenuli mali listići.Mojoj sreći nije bilo kraja...
![]() |
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Nema dana a da se kod tebe ne otvori neki novi cvijetić. Da je bar tako i kod mene. Ali i da je nebi bilo toliko ljepo kao tvoje!
|
|
![]() |
|
Triša smo lantane stavi na sunce i krenut će mali sitni listići. I ja ih imam nekoliko koje još nisu pustile listiće. Ako se tvoje i ne prime, ne brini Lantana uvjek ima lantana. Koja je ovo rečenica ha, ha...
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Lantana, tako sam uživala gledajući ovo slike, a svako malo sam uzviknula, pa gle ovo imam i ja, a ono sve od lantane, pa gazanije, šumska ivica, pa sve cvjeta, ali i kod mene će - još kad bi se primile lantane.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 332333334335336 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |