Vrtna bajka |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 69> |
Korisnik | |
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
izgleda da je
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Šteficeeeee kako je lijepo tvoje cvijeće, a kamenjar mi je poseban!!!
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
kamenjar fascinantan, predivan, a cviće da i ne govorim, bravo Štefice.
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Divim se kamenjaru, izgleda mali a tako skladan i pun lijepih cvjetića Bravo |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
marijankica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 152 |
kamenjar i fontana su se tako dobro uklopili sa travom i sve šarenilo,ma prava divota
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Hvala svima na pohvalama .
Moram priznat da sam več mislila cijeli kamenjar raskopat i sve preokrenut,nešto drugačije posadit. No,kad se vama sviđa ... ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Ne dirati kamenjar
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Prelijepo. Pridružujem se : ne dirati ovaj krasni kamenjar! |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ne diraaaaj kamenjar! malo moramo guštati prvo
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
glasujem za : ne dirati kamenjar
![]() |
|
![]() |
|
marijankica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 152 |
i ja sam da se ne dira kamenjar.mislim da si dosta truda uložila da bi ga sada cijelog preokrenula.
![]() |
|
![]() |
|
Razumijem
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
naravno da nećeš dirati barem ne ove godine, onda možeš malkice promijeniti da i mi vidimo novitete, neku novu biljkicu .....
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Tvoj kamenjar je tak slatki mali, ali lijepo rascvjetani i da ti ne bi na pamet palo da ga sada diraš, ako želiš možeš iduće godine- u kasnu zimu ili rano proljeće, ALI SADA NE!
![]() |
|
![]() |
|
Da,da tak je ,možda na jesen,samo trebam puno zemlje a i kamenja.Moram pak šogoru skuhati dobru kavicu da mi od nekud dovuče kamenja,negdje sa potoka ili ak niš drugo sa mora
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
lipo , lipo je ali mi cvit plave boje leži baš na srcu iz razloga šta ih nema puno
pa djeluju kao nekakva atrakcija. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 69> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |