Naše dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 129130131132133 140> |
Korisnik | |
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Triša volim jaglace jer dugo cvatu, baš su zahvalni. Jesi vidjela žute i koliko ih je? Vidi se na slici - cvjetnjak iz ptičje perspektive.....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Sve je super, ali jaglaci su genijalni, to je borba za život, neuništivi su.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Otok posadi ga sada ti sa svoje strane
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Kakav prekrasan jorgovan
Moji susjedi su imali jedan takav, bio je i moj jer je rastao između moje i njihove kuće, ne znam što im je bilo jer su ga prepilili i na njegovo mjesto posadili jedno veliko ništa.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Nema što nema! Prekrasno!
![]() |
|
![]() |
|
Ja sam ovaj panj spasila kada smo orah rušili. Moji bi ga ispilili i iscijepali, ali ja nisam dala jer mi je baš bio super za sadnju onako polutruli, ali ova zima ga je jako uništila.
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Pregršt ljepote i dobrih ideja. Obožavam panjeve. Kad budem imala vremena ću ići po šumi tražiti. Al su i teški za nositi , moraš biti u blizini auta.
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
tu je puno truda i ljubavi ulozeno sto se i vidi,ja se trudim da balkon pretvorim u vrt kad vec nemam svoj. tulipani su krasni
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Rose, trudim se...
|
|
![]() |
|
Ovo baš nije naše dvorište, nego "igralište", a ovo su jaglaci koji kod mene nisu par godina uopće cvali pa sam ih u jesen izvadila iz vrta i malo zatrpala sa zemljom na nekakvoj hrpi kamenja, cigli - uglavnom građevinski otpad što svi susjedi višak s kojim neznaju kamo bi tu istovare.
![]() Ja več par godina pokušavam tu hrpu zatrpati sa zemljom i od toga napraviti "kamenjar", ali ne ide, svaki čas ugledam novu hrpu otpada, a ovi jaglaci lijepo procvali u tom smeću baš meni za inat ![]() ![]() i šljive u cvatu - u pozadini se vidi svekrvin vrt, moja grabova živica i malo kuće |
|
Ivanić-Grad
Dok ne pokušate, ne znate što ne možete učiniti. Henry James |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
kat.rea,koja divota,sve je prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
Tulipani na ulazu u dvorište ![]() i uz ogradu ![]() i presličice, a narcisi su ocvali ![]() i jorgovan će uskoro procvjetati P.S. za veču sliku klik na nju poruka ažurirana 09.02.2014. |
|
Ivanić-Grad
|
![]() |
|
Niho, ako misliš guštati u ljepoti onda sada, jer je sada u punom cvatu, ako misliš popiti kavu samnom na terasi ispod glicinije- kad god došla dobro došla, jer ona cvate cijelu godinu pomalo - do jeseni. Glicinija sada cvate obilato, a poslije kada prolista stalno pomalo, tako da miriše cijelu godinu ( ali i smeća od latica ima uvijek
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ivanić-Grad
|
![]() |
|
Ivanić-Grad
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Kad se može doći po tu ljepotu
![]() |
|
![]() |
|
Ivanić-Grad
|
![]() |
|
Koja stabla Inaja?
|
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
kako neobična stabla
|
|
![]() |
|
Kontessa, m islim da sam ih trebala posaditi prvo u teglu kao i astilbu, ali njih sam kasnije kupila i brzo je zatoplilo pa sam posadila u vrt, a onda je opet zahladilo..... ah, tko zna možda još potjerju, samo se nadam da nisu istrunula
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 129130131132133 140> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |