OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 361362363364365 374> |
Korisnik | |
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasnog li cvijeća! Čuvarkuće su uvijek lijepe. Onaj štapićasti skulent sam danas dodirnula u cvjećari i odmah grana otpala. To je nešto osjetljivo?
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
To je kad jedva čekam da biljke porastu, pa mi ih je žao rezati, pa onda one rastu po svom
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Veliš da ti je calistemon neobičnog oblika. A da vidiš moj? Imao je dvije lijepe grane, onda je pred dosta godina sestričnin pas prošišao i odlomio jednu. I od tada ima samo tu jednu i nije baš da jako raste.
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Puši u nju svaki dan jer je moja ako se primi a ti bome imaš me na raspolaganju
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Neki dan sam prvi put zabola jednu grančicu, pa ćemo vidjeti da li će se primiti
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ovo je stvarno prekrasno nisam nikad ni vidjela ovako nešto lijepo. Kako ga presađivaš da bi imala još koju biljku jer šteta ne imati ih više j.Ja da je imam sa ponosom bi je držala na najvidljivijem mijestu ------prekrasna je ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
čuvarkuće se namnožile, a sada je bilo dosta gužvanja - danas im slijedi razdvajanje i selidba u kamenjar ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Uopče ne znam šta bi izdvojila,sve je prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
![]() Mislim da po ljeti imaš stvarno pune ruke posla oko zalijevanja! (ali trud se isplati)
|
|
![]() |
|
Waigelu sam kupila lani, zapravo dvije, jedna je odmah uginula, druga je bila u pitaru i u zavjetrini. Sada sam je premjestila u vrt, nije zaštićena od bure, ali kako njoj otpadne lišće, nadam se da joj zimske bure neće toliko smetati, a ove proljetne i ljetne valjda neće biti toliko jake.
Meni je ovo doba godine u vrtu najdraže, jer se stalno nešto događa, promjene su iz dana u dan, lista, cvjeta.
A ljeti, kad uprži sunce, polijevam više puta i dva puta na dan
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Majko mila kod tebe nema čega nema, ovaj kalistemon ostavi sada neka ocvjeta, a onda mu malo poreži ove grane koje vise sa strane.
Da li ti je wiegelia negdje u zavjetrini ja se za moju bojim kako će izdržati udare vjetra. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
calistemon će isto ubrzo cvjetati, samo nema baš neki lijepi oblik, zna li netko kada i kako ga treba oblikovati?
![]() |
|
![]() |
|
Polygala sam prvi put vidjela na Lantaninim slikama i oduševila sam se, naravno da mi je Lantana poslala grančice koje se jako dobro drže i izgleda da će se primiti. A neki dan sam u šetnji vidjela procvjetani grmić, isčupala jednu biljčicu koja je narasla pored, samo mi se čini da list baš nije potpuno isti, vidjet ćemo kad malo naraste
![]() |
|
![]() |
|
lagerstroemia prolistala
![]() |
|
![]() |
|
hortenzije su pune pupova
![]() |
|
![]() |
|
izgleda da će waigela i deutzia ubrzo procvasti ![]() ![]() |
|
![]() |
|
pieris
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 361362363364365 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |