Moje vrtne biljke |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 73> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alisa tvoje vrtne biljke kao u zemlji čudesa
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Triša,kad putovala,preko Splita,Mostara Sarajeva,svrati u ovu zemlju čudesa,ima pelcera uvijek
![]() |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
ovi tvoji tulipani alisa su divni, a i žuta boja zumbula - to je nešto. |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Zabasaćemo mi tebi svi samo ti viči Triša kad budeš išla da se ti Ali nebi iznenadila
![]() |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Samo vi dodjite,Niho...Kod mene su gosti uvijek dobrodošli...Evo malo svježi sličica...
tulipani... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ovi su neki kasni,pa se tek otvaraju..
![]() ![]() fuksija jedna cvjeta ![]() ove su sve dobile novu zemlju i saksiju...fuksije i jedna crnooka suzi.. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Rododendron i oleander..
![]() ![]() I trava napoko zeleni,bez puno ćelavih djelova.. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Predivan travnjak i cvijeće
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Kažu zapravo da treba pelcere ukrasti. Onda najbolje uspjevaju!
![]() Travnjak je
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Prekrasno Ali ali moja fuksija još neće cvijetati --hladno joj vani i krasno ti je dvorište -veliko
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Kako je predivan rododendron.......čekam sliku rascvaloga......
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Hvala vam,slikam korijenko,kad se skroz cvjetovi otvore...
Niho ni moje fuksije stare ne cvjetaju,ova je kupljena u cvjetu... Bako,čula sam da se tako najbolje prime,ali ja jednostavno ne znam da ukradem ,kad pomislim da maznem nešto sva se zacrvenim i odam se u startu ![]() ![]() Zadnjih dana mi kradu jorgovan,blizu je ulice i ko kog naidje ćapne koji cvijet,a on kao da im prkosi,pa cvjeta svake godine sve bolje i ljepše.. ![]() Elem,ko god dodje neće otići prazni ruku... |
|
![]() |
|
I vidjela sam tek sad malu macu i baš se složila sa travnjakom --prava je
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Nadam se da ću tu gdje se šepuri ova maca jednom popiti kavicu s tobom, prekrasno je.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Niho,maca tj.mačak se zove Cicko,il Koko,kako ga moja mladja kčer zove..On uvijek budno prati šta ja radim
![]() ![]() jedna slika cicka... |
|
![]() |
|
Još malo mojih tulipana..
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
tulipani i ostale biljke..
|
![]() |
|
jorgovan
|
![]() |
|
![]() magnolija prvi put cvjeta.. ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Alisa cvijeće je krasno i egzotično, ovo na zadnjoj slici sam našla jednu veću granu u aranžmanu i ubola u zemlju, još se zeleni, možda se i primi, vidim kod tebe da i cvjeta, kako se ono zove.
|
|
život je more
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 73> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |