Vrtna bajka |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 69> |
Korisnik | |
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ovo s ornicom je super ideja i lijepa boja, a tulipani su bajni...
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Tulipani ... divota!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Štefice
![]() |
|
![]() |
|
marijankica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 152 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Štefice, nema me kraće vrijeme u tvojoj bajci i onda čudo boja, veličina, oblika, svega pomalo, a sve prekrasno.
Majstorica si, a pelargonije su super.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Marijankica,na žalost ,nemam te crne ili tamne tulipane. Baš bi mi ih netko mogao na jesen poklonit za rođendan ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Prekrasno- naziv eme govori apsolutnu istinu
![]() ![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Jorgovani su predivni- posebno kombinacije
![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Prekrasne slike!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Ajme koliko je to tegli sa surfinijama i peralgonijama - u trendy bojama cvena i ljubičasta!!! Bravo, Štefi!!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
pa ovo ima da bude najljepši balkon
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Predivna boja Štefice..Ja uzmem ljubičaste i ove tamno crvene..Ja ih još nisam kupila,ali sam pripremila saksije i zemlju...Nekako sam stekla ustisak,da ove tamnije boje petunije i surfinije bolje podnose sve i bolje napreduju nego svijetlije boje.Tako kod mene bilo za ovih 6 godina kako ih imam na prozorima...
Tulipani ,jorgovan,palme,one šarenolisne sabiljice,sve je predivno.Prava bajka cvjetna ![]() |
|
![]() |
|
Hvala na pohvalama ,curke,drago mi je da vam se sviđa .Ukupno sam posadila deset žardinjera pelargonija i deset žardinjera surfinija.Puzave pelargonije budu išle na južni balkon,a surfinije na istočni balkon.
Mislila sam kombinirati bijele i ljubičaste surfinije ali tamo gdje sam kupovala nije bilo bijelih.Čist sam zadovoljna i samo sa ovim ljubičastim jer mi je to najljepša boja na svijetu. Samo da malo ojačaju onda idu na ogradu balkona ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 69> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |