Moja rascvjetana terasa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5657585960 69> |
Korisnik | |
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
fuksija je prekrasna a teglica tek
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ma tako se tegle slikaju
![]() Fuksija je fenomenalna
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Hvala vam na komplimentima to mi je hobi a cvijeće mi je ljubav!!!
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Lijepi su ti pitari i cvijeće u njima.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
ne zna se šta je ljepše ili saksija ili fuksija
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Drage moje hvala vam na komplimentima!!!
Ali ja planiram zaista imati jaaaako rascvjetanu terasu, a ovo je samo početak...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
dalijama petica a tebi 10
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Super,divno,krasno...no daj da vidim one oslikane tegle,šta si u njih posadila
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Tvoja terasa je već rascvjetana. Baš lijepo. Užitak je gledati.
Kod mene na terasi jedva koji cvijetak kao da nije mediteranska klima!
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Draga moja nije me dugo bilo na tvojoj rascvjetanoj terasi, a ona s punim pravom nosi naziv rascvjetana. Vidim da si komadić svoga vrta dobila
![]() |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
sve je već rascvjetano
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Draga moja sve ti je predivno. Plava lobelija super, u kombinaciji s bijelim bila bi fantastična, dalije, uvijek su prekrasne, a i sve ostalo, terasa je već rascvjetana.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Ne znam šta se opet događa sa mojim kompom, izgleda da je vrijeme da prestanem!!!
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
dalija je predivna
|
|
![]() |
|
Još jedna crvena dalija.. |
|
![]() |
|
![]() U ovu teglu sam posadila bijelu daliju i plavu lobeliju...trebalo bi lijepo izgledati kada se obje razrastu.
|
|
![]() |
|
Minimode ja svake godine otkrijem neki novi cvijet u koji se zaljubim.
Ove godine su to phlox, gazanije, dalije...
Evo mojih novih ljubimica.
![]() Ove ću sutra s guštom posaditi, a neke su već u teglama...
|
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
stvarno svega u tebe, tulipan je čudo! i ja san se zaljubila u phloxe...
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5657585960 69> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |