Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Naše vikendice
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Naše vikendice

Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 32>
Korisnik
Poruka
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2009 u 22:10
Kat. rea - nema veze mi to zovemo šatora, moš mislit kućica 2 x 2,5, a visina da ja jedina u njoj stojim (152 cm), ali ljeti se živi vani i na plaži i to je to. Ne znam dali netko nešto prodaje,ali sada je svima dolje prava panika jer to je sve napravljeno "onako" na ničijem - vidjet ćemo što će biti i mi čekamo rasplet.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2009 u 22:15
Triša, MM se svidjelo zato što za takav objekat, koji nije na čvrstim temeljima ne treba građevinska dozvola. A to znači puno manje papira, troškova, živciranja. Ali vlasništvo.... ipak treba.
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2009 u 10:49
Jedva čekam kad ću doći i sve to vidjeti
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2009 u 13:49
I ja draga moja, i da znaš najozbiljnije ćeš napraviti izlet u Hrvasku i organiziramo dan foruma u mojoj vikendici u Skradniku, pozovemo svih, mesta ima koliko treba.
Evo sutra idemo gore, Jagoda me opskrbila biljkama, cvijećem, kupila sam pomidore, celer - presadnice, a sjemenje je već gore. jedva čekam.
RIJEKA

Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2009 u 14:12
trisa vikendica je odlična a i ona mala triša je prekrasna,kako ona samo uziva. svaka čast slike su odlične
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2009 u 14:40
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

I ja draga moja, i da znaš najozbiljnije ćeš napraviti izlet u Hrvasku i organiziramo dan foruma u mojoj vikendici u Skradniku, pozovemo svih, mesta ima koliko treba.
Evo sutra idemo gore, Jagoda me opskrbila biljkama, cvijećem, kupila sam pomidore, celer - presadnice, a sjemenje je već gore. jedva čekam.

TRIŠKA PROČITAJ!!!!

Nekad me ne pročitaš. Reci svome Šmrcku, još sam učenik, kada i koje povrtaljke sadiš u Skradu?
 E moram za struju navratiti u Skrad, obićiću tvoju vikendicuWink
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2009 u 13:36
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

Jesi posijala i tu metliku   treba se kući vratitiLOLLOLLOL
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2009 u 21:01
Od tri dana u vikendici dva su nam bila prekrasna, pa je mm krečio voćke, a ja sam iskoristila za sadnju i sijanje.
Treći dan je padala kiša, pa je mm malo sređivao garažo

Nemalo smo se iznenadili kada smo na njegovoj omiljenoj polici sa starim alatima ugledali gnjezdo -desno na vrh police

I evo malo iz bližeg

Za ovo su već trebale skalice

Ovo nisam vidjela niti ja već samo objektiv mog fotića

Svake nam godine ptičice naprave gnjezdo, ali vani pa to nije problem. Ove godine nismo mogli a da ih ne ometemo u njihovom životu. Vlasnicu ovih jaja nismo sreli, jer se vjerovatno bojala doći kad smo mi bili tamo.
Dali će uspjeti podići ove male ne znam, nije baš sigurno, jer smo je ne hotimice spriječili u tome, ali život je jednostavno ponekad okrutan.
RIJEKA

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2009 u 22:09
NIje život već ti . Ja to gledala sa toliko ljubavi i smiješkom a ti napravi tužan krajsmile43---ja to nebi uradila 
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2009 u 22:38
Produženi vikend proveli čoporativno u vikendici. Unuci djeca, prijatelji, rođaci, puno nas se izmjenilo, ali nikad manje od 10 ljudi za stolom. No preživjeli smo nekako kotlovine, roštilje, peke, pojeli 5 kg mesa, dva koluta sira, tablu pancete, hrpu krumpira salate isl.
Pilo se nije puno, jer baš i nismo neki za popit, ali je isto bilo veselo, pa smo imali turnir u kartanju, pikadu, badmintonu, vožnji bicikla, rolanju i hodanju na štulama. Djeca su uživala najviše i stalno skakala iz čizama u papuče,jer je upravo takvo bilo vrijeme, čas kiša, čas sunce.

Muški dio ekipe iskopao je rupu za buduće vrtno jezerce.

Tu svake godine posadim neke ljetnice, sada su to male dature

Ovdje je posađen ukrasni slak, kojemu ćemo napraviti konstrukciju za penjanje

Postojeći kamena sam iskoristila za nekakav kamenjar za trajnice b.bee.

Tu su lani bile kadifice, a ove godine čuvarkuće - većinom

Štule su bile stalno u prometu

Kolačići od blata, bili su savršeni

I danas na odlasku milenijska fotografija za uspomenu

RIJEKA

Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2009 u 23:09
Ma, pravi ste!!! smile141

A kolačići su baš posebni ovako sa tratinčicama. Nadam se da je mlađa generacija kopala jamu za vodeni vrt, a starija samo nadgledala radove! Wink
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2009 u 23:25
prekrasno proveden vikendSmileClapSmile
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2009 u 12:48
Predivno-šta reći i svi ste krasni -mogu zamisliti koja je tu bila zezasmile78
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2009 u 13:28
e to je bit vikendice i dobro provedenih praznika Clap super
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2009 u 18:34
Ustvari bilo je super, jer je bilo dobro vrijeme, da smo morali svi biti u kućici (30 kvadrata) izludili bi jedni druge, a ovako stalno smo bili vani, pa su tri dana prošla za čas.
RIJEKA

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2009 u 20:22
Triša da li su živi oni ptičići smile43
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2009 u 20:42
Još su jaja i ptičica sjedi na njima. Baš smo pazili da ih ne uznemiravamo i stalno je bila tamo, nije se bojala, jer smo nastojali biti jako tihi. Sigurno će se izleći do petka kad opet idem gore po mm, koji dolazi vlakom iz Splita.
RIJEKA

Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2009 u 21:08
Originalno poslano od člana kontesaa kontesaa napisao:

e to je bit vikendice i dobro provedenih praznika Clap super

Bas tako !Tongue
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2009 u 22:03
nadam se da ćeš nas obradovati slikicama prinovaWinkSmile
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2009 u 22:24
Triša je zakon Clap.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 32>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.