Moji prvi radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6789> |
Korisnik | |
Rada-kovo ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Baš sam si ponosna na tebe, volim te |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Rada-kovo ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 10 |
Radovi su čisti mraaak, kad gledam sve ove radove, dođe mi da odmah otrčim po bojice i kistiće, pa iskoristim salvete koje bi trebala darovati prijateljici. Ali, ipak ću ih njoj odnijeti (ma ne mogu biti baš takva da joj ih otmem), a tebe pitam kada će biti prodajna izložba ????? |
|
![]() |
|
Angel ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 100 |
Dobra finta - sad ću ja biti dobra i drugi put na kavi bum joj donesla njenu gemištarku! Lukavica - i savjet i konkretan primjer! Vilavita,
![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
![]() I pospremila ga naravno za renoviranje!!! A vidi ti Vilavite kak je lukava!!! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Angel ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 100 |
![]() Bačvica je čisti mix isprobavanja, za mene još novih tehnika. Malo onog kraklea koji očito nije baš najbolji,malo salvetica, malo boje za staklo, nanesene spužvicom. A najljepše je ono - u vazici.
Andrea01- to bi ti bila Gemištarka
![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Vaza je prekrasna..i ja bi poduku.
|
|
![]() |
|
Vilavita ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 537 |
draga Angel, pa ti si maherica
![]() ![]() |
|
Bolje biti vjetar nego list!
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Uspjela si me zbuniti sa bačvicom!!!
![]() Predivna je! |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
vaza je prekrasna! bravo!
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Đurđice su dobile novu vazicu (bačvica za gemište)
![]() |
|
![]() |
|
A prvo sam uzela Marabu, jer ima takvo i ljepilo i onda veli ženskica, probajte ovo...
![]() Znači postupak je ipak dobar, al je boja šit?
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
tak krakle ne valja niš...barem ja s njim nisam uopće bila zadovoljna...probala sam marabu i on je super, a i od hobby line je dobar....
|
|
![]() |
|
cure, pomagajte!
Kupila sam jučer u NB-u krakle koji mi je tamo teta preporučila (Folia, fantastic color, krackelierlack). Sva sretna, rekoh da i ja probam - nanesem tamnu boju, čekam da se osuši, stavim krackle i poslije svijetlu boju. Očekivala sam pukotine, ali lak - NI DA BI! Ni jedne jedine pukotine. Uputstva sam slijedila, ali tko zna možda sam ipak negdje fulala?!?!
Ima li tko iskustva s ovim proizvođačem?
![]() |
|
![]() |
|
Hvala! Bit će još radova, a posebno me veseli starinska komoda koja čeka svoj make over!
|
|
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
Lepi radovi !!! Kako obozhavam magnoliju, izdvojila bih uradtke sa tom salvetom kao favorite:)
|
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Ajme sve ti je jaaaaaako lijepo. Baš mi se sviđa. i naravno dobrodošla
|
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Odlično, imaš lijepe radove i dobrodošla, ugodno ti druženje ovdje...
![]() |
|
![]() |
|
Izzy, torbica jenapravljena ljepilom za decoupage, nanesla sam ga u jako tankom slojui išlo je začuđujuće lako. kad se osuši, s kontra strane zapeglati. i nemoj zaboraviti između staviti papir kako ljepilo nebi prešlo na drugu stranu. A čizmice, su kompromis između jednobojnih za 29 kuna i nekakvih s Diznijevom princezom za 99 kn
![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Moram primjetiti da si ti vrlo dobra učenica, čak i odlična...kad već kažeš da se tek učiš...jako lijepi radovi!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6789> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |