Klematis - Clematis |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 115116117118119 136> |
Korisnik | |
Magister vitae ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 685 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
moj je isto procvao dns sam nemogu nac fotic da ga uslikam :(
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Moj nije direktno u vrtu nego u tegli prilično velikoj i evo ga procvjetao je
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Markos1 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 06 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 13 |
Jel zna netko i ima li iskustva sa Clematisima na našem priobalju točnije okolica Zadra, naime ne znam kako bi dolje uspjevali posađeni direktno u vrt ?
|
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
E takvog bi ja al ga nemogu nigdje naći za kupiti.
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Evo da Vam predstavim svoju novu miljenicu "Rebeccu"
- velikocvjetni klematis koji cvate u čisto crvenoj boji!
Sorta je uzgojena 2007. godine, u prodaji od lani,
ali je nema za kupiti kod nas.
Putem trikova i drevnih vještina uspjela sam je danas nabaviti
i moje je zadovoljstvo neizmerno!
Ovo je etiketa moje Rebecce,
koja je danas posađena u mom vrtu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Mikice, sve je ok, predviđeno je da se u temu stavljaju slike s nekim problemom da se može na to dati dobar odgovor, tako da nisi ništa pogriješila, ali same slike cvijeća (za pokazati kakvo je to naše cvijeće) idu u temu slike foto ![]() |
|
![]() |
|
azram ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 21 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 28 |
Molim za pomoć, moj clematis sad već drugi put u 2 tjedna ima jednu stabljiku kao da je uvenula? Što da radim? I sa čime inače mogu prihraniti clematise?
|
|
![]() |
|
Mikica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
SilveK imaš pravo,malo sam se zanijela ali sam htjela da vide ljudi moj problem sa listovima.
Adenium moj klematis je "Dr.Ruppel".
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
![]() |
|
Magister vitae ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 685 |
Evo imam prijedlog-neka svatko stavlja slike clematisa u ovu temu pa da kad odabiremo vrstu koju zelimo kupiti lijepo mozemo vidjeti kako izgleda u zbilji a ne one photošopirane slike na etiketi
![]() EDIT naravno da napisemo vrstu ispod slike ![]() |
|
![]() |
|
adenium ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
Mikice probaj pošpricat s nečim dok nije kasno.Cvijet je divan ,da li je to Nelly Moser?
A da možda otkineš one listove koji to imaju? |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Kako je da je predivna cvijet ima.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Mikica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
Ma htjela sam napisati i problem koji sam primijetila na ovom klematisu ali mi je slika pobjegla.Dakle,kao što ćete vidjeti na listovima se pojavila kao "hrđa".Što bi to moglo biti?Pomanjkanje željeza?Inače sam biljku prihranila proljetos ali šta sada?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Suzizana ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 15 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 80 |
i ja kupila još jedan isti, mali, malecki (bio na sniženju u pevecu 24 kn
![]() ![]() |
|
![]() |
|
trantinchica ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 27 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 100 |
ja danas kupila jos jedan!!heheh!vec treci u zadnjih tjedan-dva
![]() ovaj je Montana..naraste 4 metra..bijeli..vec sam ga zasadila..da se pentra po stupu ispod balkona pa prema ogradi od balkona..jedva cekam.. |
|
bitno je ocima nevidljivo,samo se srcem dobro vidi..
|
|
![]() |
|
Suzizana ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 15 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 80 |
oooo onda ima još nade
![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Mladi vrhovi znaju izgledat "klonulo" jer su dosta krhki, ali ako ti i cijeli nadzemni dio klone, ne gubi nadu, garant će potjerat iz korijena. Ja imam jedan klematis Polish Spirit koji je star 6 godina i svake godine ili klone sam od sebe ili se osuši pa ga moram odrezat i onda on opet potjera iz korijena. To se ponavlja od kad je kupljen i svake godine izgleda kao jednogodišnjak. Usprkos tome, svake godine cvate!
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 115116117118119 136> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |