Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj prvi vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj prvi vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2324252627 184>
Korisnik
Poruka
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Status: Offline
Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 12:27
verbena je krasna,prvi put vidim njene cvjetove
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 12:27
Zar netko i na mene ljubomoran . Ja sam ljubomorna na sve vas, samo ovo je tajna.Wink LOL
Pokušat ću staviti čuvarkuću na krov vrtne kućice, koji nije mal. A sobzirom kojom brzinom raste u Fužinama il mi treba što više pelcera ili ću prije dočekati ovosmile224nego da narastuLOL
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 12:29
Originalno poslano od člana Anaida Anaida napisao:

Smrcko, tako i ja - učim, čitam, probam, pogriješim pa popravljam. Baš sam jučer bijeli i crveni klematis posadila u veliku posudu a sad čitam da je bolje u zemlju s njim - pa ću, ako se smiri vrijeme, danas to premjestiti kad dođem s posla...

Joj Anaida nemoj molimte me tjerati da te toliko hvalimsmile190, ta ti si pravi guru za uređivanje.Embarrassed
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 12:31
Zar je moguće Rozi da nisi nikad vidjela verbenuShocked
To ti je krasan cvijet. Kupila sam i 3 puzave, već posađene. Prošlogodišnje u vrtu su bile boli glava.Embarrassed
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 12:33
Volim verbene, tvoja je prekrasna. Da li ti pobolijevaju, ja uvijek imam s njima problema
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 12:35
Ne nikada mi nisu obolile, vrtne sam prošlu godinu malčarila sa piljevinom te ih nisam pretjerano zaljevala. Od čega ti obole.Embarrassed
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 12:36
Originalno poslano od člana smrcko smrcko napisao:

Zar je moguće Rozi da nisi nikad vidjela verbenuShocked
To ti je krasan cvijet. Kupila sam i 3 puzave, već posađene. Prošlogodišnje u vrtu su bile boli glava.Embarrassed
vjerovatno je jesam vidjela kad sam prolazila pokraj pazara,al evo da ti sad nisi pokraj slike napisala sto je,ja nebi znalaEmbarrassed
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 12:43
I ja se učim, stalno su mi upitnici na glavi. Treba sve popamtiti, nazive , uvjete držanja, kadse što sije....jojWink
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 12:45
pratim ja ljekovito bilje,samo je ponekad tesko bez slike. voljela bi ja jednog dana u teglicama na balkonu imati neku od ljekovitih biljaka
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 12:52
Ma to vam ja ne odam sve svoje promašaje Wink , nego se dičim samo ispravnim rješenjima i poslićima Embarrassed
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 12:57
Pa i možeš imati ljekovite biljke na balkonu. Lavandu, ruzmarin,..
Ako imaš prostora napraviti veći sanduk za biljke ili kod Triške nešto kao ona cijev sa rupama sastrane. Kad mogu krumpiri i povrtaljke u pitare , zašto ne i ljekovito bilje. Treba se samo savjetovati s nekim tko zna o u uzgoju tih buljaka. U ostalom izvadi iz prirode i probaj posaditi .Embarrassed
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 13:00
Originalno poslano od člana Anaida Anaida napisao:

Ma to vam ja ne odam sve svoje promašaje Wink , nego se dičim samo ispravnim rješenjima i poslićima Embarrassed

Zato sam ja dežurni biser foruma. Ma mene briga, nek se ljudi i nasmiju.
Trenutno nemam vremena za korigiranja, kad nisam na terenu svaki dan. Kad hoću slikat mrak pao i nisam stigla. A prije toga sva blatnjava, žao mi prljati aparat.LOL
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 16:02

Cveteki su krasni. Rose, ni ja nisam prije znala kako izgleda verbena. Bolje rečeno za veliki dio cvijeća  sam govorila opisno... ono žuto i t.sl.

Šmrcko ti si zbilja obogatila vrt sa prekrasnim cvijećem.

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 16:05
Hvala Baka , posebno mi je zadovoljstvo kad me pohvali osoba sa bogatim iskustvomsmile77
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 16:12
A ćuvarkuća ti je predivna -baš se je namnožila
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 16:15

Od ovog tepiha sam dobila pelcer, raste susjedi ko lud.

[/QUOTE]

Ako misliš na ovo nije moje, od susjede zloćke. Pucaju je hormoni pa valjda i čuvarkuća poludila.LOLLOL
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 16:16
E onda su joj dobro popucalismile96
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 16:19
I jesu, ja gledam izraz lica da li ću joj prićismile176. Slikano je dok je nije bilo.
Dobra je, ali hormoni su hormoni.WinkWinkLOLLOLLOL
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 16:25
smile120igraj se životom, pa ćeš vidjetismile232
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 17:31
Smrcko verbena ti je super, a biti će i čuvarkuće, iako se kod mene baš ne šire tako brzo, treba im nekoliko godina.
Mani je lani pepelnice ubila verbene i nevene, ove  godine sam nevene špricala, a verbene neću imati.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2324252627 184>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.